Sanistål forretning set ude fra

Den værdiskabende sourcingpartner

Sanistål er en værdiskabende sourcingpartner indenfor industrien og byggeriet. Hos Sanistål får du direkte adgang til over 310.0000 varenumre indenfor VVS og VA, beslag, el-teknik, værktøj, maskiner, teknik, stål og metal.

Grossisten Sanistål har 36 fysiske butikker rundt om i hele landet, og med sine kompetente medarbejdere bestræber Sanistål sig på at bringe den bedste løsning til kunden hver gang! Med datterselskaber i Danmark, Letland, Litauen og Polen, beskæftiger den danske grossist og leverandør over 1.200 medarbejdere i Danmark og udlandet.

Sanistål som grossist i Minuba

Fordele ved at bruge Sanistål som grossist i Minuba

Der er mange fordele ved at tilføje netop Sanistål som grossist i Minuba.

Ved at tilføje Sanistål til dine grossistaftaler, får du blandt andet adgang til hele deres varekatalog, når du skal registrere materialer på din arbejdsseddel i Minuba.

Derudover får du automatisk dine indkøbsfakturaer fra grossisten ind på din sag i Minuba. På den måde husker du at få det hele med og undgår at forære materialer væk til dine kunder.

Hvis du har en rabataftale med grossisten, kan du også let indlæse din rabatfil i Minuba, så du får de rigtige priser vist.


 

Hurtig levering med Sanistål Flexbox

Med 25 forskellige leveringskoncepter sørger Sanistål for, at du kan få leveret dine varer fra punkt A til B, præcis som du gerne vil have det.

Med Saniståls FlexBox får du leveret varerne inden for en time. Det giver en mere effektiv arbejdsdag og du sparer penge på bundlinjen. Udgiften til at få dine varer leveret med FlexBox er langt lavere end det, din og dine medarbejderes arbejdstid er værd.

Det er ofte først, når man er ude hos kunden, at man finder ud af, hvilke materialer de har brug for. Andre gange viser opgaven sig at være anderledes end forventet. Derfor kan der være behov for en ekstra levering, som nemt klares med en FlexBox.

Læs mere om FlexBox og Saniståls andre smarte leveringskoncepter her.

Få hurtigt materialer leveret med Sanistål

 

Nem materialeregistrering med Sanistål

Nem handel med Sanistål app

Med Sanistål app kan du hutigt og let bestille eller genbestille varer.

Uanset om du står på byggepladsen, på værkstedet eller et helt andet sted, så har du direkte adgang til 165.000 varer og en lang række skræddersyede funktioner med appen, som alle gør din hverdag nemmere og mere effektiv.

Appen indeholder en stregkodescanner, lagerstatus på varer i nærbutik og centrallager, track and trace, hurtig adgang til dine seneste ordre og meget mere.

Læs mere om Sanistål app her.

 


 

Få din faktura fra Sanistål direkte på sagen

Med elektronisk fakturering via EDI kan du undgå store papirbunker af indkøbsfakturaer fra din grossist.

Minuba knytter automatisk fakturaen fra din grossist til din sag, så du slipper for selv at taste alle dine materialer ind på din arbejdsseddel. Det gør det nemt for dig og du undgår at glemme at registrere materialerne på en sag.

Med Minuba får du samlet både materialer fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejdere har registreret, på den samme arbejdsseddel. Det bliver gjort med det samme, så du kan få sendt din egen faktura hurtigere ud af døren!

Glad mand bruger Minuba

 

Tilføj nemt grossister i Minuba

Se videoen og lær hvordan du hurtigt kan tilføje grossister Minuba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.