Grossistaftaler | Tilføj let grossistaftaler med dine egne rabataftaler

Grossistaftaler


 

Tilføj nye grossistaftaler

Du kan tilføje nye grossistaftaler til din Minuba, så du har adgang til deres varekatalog, modtage deres fakturaer direkte i Minuba og indlæse dine rabataftaler, så dine omkostninger bliver mere nøjagtige.

Se videoen og få en hurtig guide til, hvordan du tilføjer grossister i din Minuba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.

For at tilføje en grossist skal du klikke på ‘Tandhjul’ -> ‘Administration’ -> ‘Grossistaftaler’ -> ‘Opret ny’ -> ‘Tilføj grossist’.

Screenshot Tilføj grossist i Minuba

Vælg den ønskede grossist fra listen, ved at trykke “Vælg” på grossistafsnittet og tryk ‘Gem’  for at tilføje grossisten til dine grossistaftaler.

Du kan let finde din ønskede grossist ved at indtaste deres navn i søgefeltet og klikke på søgeikonet.

Efter du har tilføjet en grossist til dine grossistaftaler, har du nu mulighed for at tilgå forskellige indstillinger på grossisten.

Du kan foretrække at få vist materialer fra denne grossist.

Du kan vælge at skjule materialer fra denne grossist i søgelisten

Du kan sætte en avanceberegning specielt for denne grossist, som vil overskrive dine virksomhedsindstillinger.

Er det påkrævet, at man skal anføre sit aftalenummer for den pågældende grossist vil feltet ’Kunde-/aftalenummer hos grossist’ være tilgængeligt.

Grossistaftaler i Minuba


 

Modtag elektroniske fakturaer

Ønsker du at modtage elektroniske fakturaer (EDI) fra dine grossister, har du muligheden for at tilvælge dette under hver enkelt grossist.

Vælg grossisten, som du ønsker at modtage elektroniske fakturaer fra.

Du kan nu sende en mail til grossisten og bede dem om, at sende elektroniske fakturaer direkte til din Minuba. Vi har lavet en mail-skabelon, som du kan benytte.

Aftalen bliver automatisk aktiveret, når Minuba modtager den første elektroniske faktura fra grossisten.

Håndtering af indkøb

 


 

Slet en grossistaftale eller en rabataftale hos en grossist

Du sletter en grossistaftale på listen over alle dine grossistaftaler. Før musen hen over linjen for den grossistaftale du ønsker at slette og klik på ‘Slet’ ude i højre side af linjen. Klik ‘Ok’ i vinduet, der åbner. Grossistaftalen er nu slettet og du vil ikke længere have adgang til varenumrene hos den pågældende grossist, ligesom du ikke længere automatisk vil modtage fakturaer fra grossisten i Minuba.

Du sletter en rabataftale hos en grossist ved ligeledes at slette grossistaftalen. Vil du fortsat have adgang til grossistens varekatalog, skal du efterfølgende oprette en ny grossistaftale, der derefter vil være uden en rabataftale.


 

Hvorfor medregner indkøbsprisen ikke rabatten?

Hvis du ikke får den aftalte grossistrabat vist på dine varer, er det sandsynligvis fordi din rabataftale for den pågældende grossist endnu ikke er indlæst. Du kan altid tjekke om der er indlæst en rabat aftale ved at se på oversigten over dine grossistaftaler.

Ud for hvert enkelt grossistnavn er det angivet, om der er registreret en rabataftale eller ej og hvilken dato aftalen er registreret. Det er på denne måde, at du tjekker, hvornår du har uploadet den seneste rabataftale. Du kan se yderligere informationer ved at vælge den pågældende grossistaftale, ved at klikke på grossistnavnet, eller på ‘Indstillinger’ ude i højre side af linjen under ‘Handlinger’.

Du ser nu alle indstillinger for den pågældende grossistaftale. I sektionen ‘Rabataftale’ angives det på statusbjælken, hvor langt registreringen af din rabataftale er nået. Det er derfor også her du kan se om du selv skal foretage dig mere i processen eller om den endelige behandling ligger hos Minuba.

Du er selv ansvarlig for at dine rabatfiler er opdateret i Minuba. Nogen grossister tilbyder at sende rabatfilerne direkte til os, men det er ganske få, så hold øje med det.


 

Åben for integrationen til grossist webshop

Hvis du ønsker at kunne bestille varer i Solar, Stark eller AO’s webshop direkte fra din arbejdsseddel i Minuba, skal du gøre følgende:

1. Gå ind på din grossistaftale for den pågældende grossist.

2. Sæt hak ved ‘Aktiver ordrebekræftelser i Minuba: Jeg ønsker at modtage ordrebekræftelser i Minuba’

Grossistaftale webshop i Minuba

3. Gem ændringerne.

Du har nu mulighed for at tilgå grossistens webshop direkte fra din arbejdsseddel i Minuba.


Forrige artikel: ‘Materialer’ Næste artikel: ‘Kvalitetssikringsdokumenter’