Hos Carl Ras går du ikke forgæves

Carl Ras er en af Danmarks største leverandører af værktøj, beslag og værnemidler til håndværkere, institutioner og industrien. Med mottoet "Hos Carl Ras går du ikke forgæves" har grossisten siden 1932 stræbet efter at være håndværkerens foretrukne leverandør og rådgiver.

Grossisten har i dag 18 butikker, mere end 350 medarbejdere og forhandler mere end 40.000 varenumre. Derudover er grossisten den 10. bedste mellemstore arbejdsplads i Danamark.

Fordele ved at bruge Carl Ras som grossist i Minuba

Ved at tilføje Carl Ras som grossist i Minuba, får du adgang til hele deres materialekatalog, når du skal registrere materialer i Minuba. Derudover får du automatisk dine indkøbsfakturaer fra grossisten ind på din sag i Minuba, så du  husker at få det hele med og undgår at forære materialer væk til dine kunder.

Hvis du har en rabataftale med grossisten, kan du også let indlæse din rabatfil i Minuba, så du får de rigtige priser vist.

Carl Ras i Minuba

 

Appen gør din hverdag nemmere

Hurtig og nem bestilling af varer direkte via app

Med grossistappen kan du nemt og hurtigt scanne stregkoden på en vare og efterfølgende bestille den direkte hos grossisten.

Den indbyggede stregkodescanner i appen, gør det nemt og hurtigt at tjekke priser eller genbestille de varer, som du allerede har ved hånden.

I appen kan du også let logge ind på 'Mit Carl Ras' og finde de samme funktioner, som du har på grossistens hjemmeside.

Læs mere om appen her.

Sådan kommer du i gang

1. Hent appen ’Carl Ras’ i App Store (iOS) eller Google Play (Android)

2. Åbn appen og log ind med den e-mailadresse og adgangskode, du bruger på carl-ras.dk.

Hvis du har glemt dit adgangskode, så vælg ”Glemt din adgangskode” for at opsætte en ny kode. Du vil modtage en bekræftelseskode på den e-mailadresse, du er tilmeldt med.


Ryk branchen i en bæredygtig retning

Carl Ras har en ambition om at rykke branchen i en bæredygtig retning. Du kan derfor bl.a. finde en lang række varer der er Svanemærket og EPD miljømærket, eller lever op til de finske M1 krav og tyske EMICODE krav.

Se grossistens store udvalg af klimavenlige varer her.

Klimavenlige materialer fra Carl Ras

Carl Ras gør det nemt for dig

Få din faktura fra Carl Ras direkte på sagen

Med elektronisk fakturering via EDI kan du undgå store papirbunker af indkøbsfakturaer fra din grossist.

Minuba knytter automatisk fakturaen fra din grossist til din sag, så du slipper for selv at taste alle dine materialer ind på din arbejdsseddel. Det gør det nemt for dig og du undgår at glemme at registrere materialerne på en sag.

Med Minuba får du samlet både materialer fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejdere har registreret, på den samme arbejdsseddel. Det bliver gjort med det samme, så du kan få sendt din egen faktura hurtigere ud af døren!

Læs mere om indkøbsfakturaer i Minuba her. 


 

Tilføj nemt grossister i Minuba

Se videoen og lær hvordan du hurtigt kan tilføje grossister Minuba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.