Den største danskejede leverandør til byggeriet

Med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier, er Bygma den største danskejede leverandør til byggeriet og blandt Top100 danske virksomheder. Grossisten sikrer dig et bredt sortiment af  produkter til både små og store håndværksvirksomheder.

Det er det gode købsmandsskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt, som har været omdrejningspunktet for Bygma Gruppen siden grundlæggelsen tilbage i 1960: "Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning".

Derudover har drivkraften siden grundlæggelsen været båret af ambitionen om vækst og lønsomhed, samt det at drive en ansvarlig virksomhed, som bidrager positivt til samfundet. Bygma Gruppen beskæftiger i dag ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden, heriblandt omkring 1.200 medarbejdere i Bygmas mere end 55 forretninger i Danmark. Og så havde grossisten i 2019 en omsætning på ca. 8,4 mia. DKK.

Fordele ved at bruge Bygma som grossist i Minuba

Ved at tilføje Bygma som grossist i Minuba, får du adgang til hele deres materialekatalog, når du skal registrere materialer i Minuba. Derudover får du automatisk dine indkøbsfakturaer fra grossisten ind på din sag i Minuba, så du  husker at få det hele med og undgår at forære materialer væk til dine kunder.

Hvis du har en rabataftale med Bygma, kan du også let indlæse din rabatfil i Minuba, så du får de rigtige priser vist.

Bygma er din foretrukne grossist

 

Nemmere hverdag med Minuba og Bygma

Få en lettere hverdag med Bygmas Proff shop

Med de mange smarte funktioner i Proff shoppen, kan du gøre din hverdag lettere. Du kan nemt og hurtigt oprette favoritlister med dine mest købte varer, hente alle datablade og datasikkerhedsblade, samt holde styr på dine leverancer. Derudover sparer du oceaner af tid på genbestillinger.

Når du fx har bestilt alle materialer til den ene sag, og skal bruge de samme materialer til den næste, så har Bygma.dk/proff gjort det nemt for dig.

Du slipper altså for en masse tastearbejde og unødvendig spildtid. I Proff-shoppen kan du hurtigt og nemt finde de priser du skal bruge på materialerne, så du hurtigt kan komme videre med arbejdet.

Du kan læse mere om Bygma.dk/proff her.


 

Bæredygtigt byggeri med Bygma

Bygma støtter op om bæredygtige initiativer og ønsker at gøre det lettere for håndværkere, bygherrer, arkitekter og entreprenører at bruge bæredygtige materialer. I dag kan du blandt andet få leveret næsten alt træ som enten PEFC- eller FSC®-certificeret fra grossisten.

Som et led i ønsket om at fremme det bæredygtige byggeri, vejleder Bygma dog ikke blot kunderne om bæredygtighed, de tænker også bæredygtighed ind i deres egne handlinger. De fokuserer ikke blot på materialer, men også på de mennesker der indgår i byggeriets værdikæde.

Du kan læse mere om bæredygtigt byggeri her.

Bæredygtigt byggeri med Bygma

 

Bygma og Minuba gør det nemmere for dig

Få din faktura fra Bygma direkte på sagen

Undgå store papirbunker af indkøbsfakturaer fra Bygma med elektronisk fakturering via EDI i Minuba.

Med Minuba får du automatisk knyttet fakturaen fra din grossist til din sag, så du slipper for selv at taste materialerne ind.

Minuba samler dermed både materialerne fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejdere har registreret, på den samme arbejdsseddel. Dette bliver gjort med det samme, så du hurtigere kan få sendt din egen faktura af døren!


Tilføj nemt Bygma som grossist i Minuba

Se videoen og lær hvordan du hurtigt kan tilføje grossisten i Minuba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.