Minubas app til håndværkere - Minuba

Minubas app til håndværkere

Få fuld adgang via iPad eller anden tablet og brug mobilapp’en til både Android og iOS for hurtig adgang til de vigtigste funktioner såsom; materialeregistrering, fotodokumentation, timeregistrering og meget mere.
Mobiladgangen sikrer, at både du og dine medarbejdere altid er ajourført med dagens arbejde, så I undgår misforståelser samt utallige beskeder og opkald. Du kan derved få en bedre kommunikation med dine medarbejdere.

Alt lige ved hånden
Minubas mobilapp tillader ansatte at fokusere på, hvad der er vigtigt – arbejdet. Ved at tilføje arbejdstid, materialer eller kvalitetssikringsregistreringer ude hos kunden, kan du afslutte den nødvendige sagsadminstration, så snart du har sagt farvel til kunden. Dette sikrer, at intet er overset, og at alt er faktureret.

Hurtig adgang til dit arbejde
Hvis du har medarbejdere i din virksomhed, som er ansvarlige for planlægning, har Minuba gode nyheder til dig. Som ansvarlig for planlægning kan det meste af arbejdet gøres, uden at skulle springe mellem forskellige sider. Oprettelse af ordrer, registrering af tid eller noter til resten af din stab – det er alt sammen muligt, og udelader samtidig risikoen for at drukne i egen data.

Alle platforme tilgængelige
Vi forstår, at teknologien kan være overvældende for nogen. Derfor er app’en udviklet til at være tilgængelig på de fleste platforme. Uanset om du bruger iOS eller Android, så understøtter vi det.