Fede opdateringer til tilbud - Minuba

Fede opdateringer til tilbud

tilbud håndtryk

Vi arbejder altid på at forbedre funktionaliteten i Minuba, så dit arbejde kan blive mest muligt effektivt og strømlinet. I denne måned har vi lavet en række generelle opdateringer på tilbud. Læs med her og få helt styr på dem.

Opret dine tilbud direkte via Minubas app

I Minuba kan du nemt og hurtigt oprette et tilbud via Minuba app’en. Det kan eksempelvis være relevant for dig hurtigt at kunne oprette et tilbud - mens du er ude hos kunden. Det kan nu på enkel vis gøres, så længe du er logget ind i Minuba app'en.

 

Indsæt dokumentkoder - nemt og hurtigt

I Minuba er det nemt at indsætte dokumentkoder i din tilbuds- og ordrebekræftelsestekst . Dokumentkoder giver dig mulighed for at genbruge skabeloner på tværs af tilbud og ordrekladder, og gør det nemt for dig at indhente relevante informationer eksempelvis til dine tilbudsskabeloner.

I denne måned har vi, udover at have tilføjet en række nye dokumentkoder, som du nemt kan tilføje til dine skabeloner, gjort det muligt at indsætte dem direkte i din tilbudstekst. Klik på knappen nedenfor og lær, hvordan du på nemt og hurtigt indsætter dokumentkoder.

Registrér din tid på godkendte tilbud og ordrekladder

Sommetider kan det være relevant at registrere dine timer på et godkendt tilbud eller en ordrekladder, før det er godkendt. Det kan eksempelvis være i forbindelse med besigtigelsesopgaver. Først og fremmest skal muligheden for at registrere tid på tilbud og ordrekladder slås til i dine virksomhedsindstillinger. Har du behov for at registrere timer på tilbud og ordrekladder? Lær det lige her.