Svea Finans

Få en nemmere hverdag med 'Fakturakøb'

Ved 'Fakturakøb' tilbyder Svea Finans at købe dine B2B fakturaer til en aftalt kurs. Sælger du dine fakturaer, har du betalingerne allerede få dage efter salget. Du får altså dine penge hjem næsten med det samme. Ønsker du en fleksibel finansieringsløsning finder du den her.

Fordele ved 'Fakturakøb':

  • Fleksibel løsning: Sælg dine fakturaer ved behov
  • Omdan kreditsalg til kontantsalg: Ved 'Fakturakøb' slipper du for lange betalingsbetingelser, og får betaling inden for 2-3 arbejdsdage
  • Slip for administration og kreditrisiko: Svea Finans overtager risikoen for debitors betalingsevne og forestår samtidig al administration

Slip for lange betalingsbetingelser

For de fleste håndværksvirksomheder er det en drøm at indgå en aftale med en stor kunde, der aftager store volumener. Det sikrer et omsætningsfundment, der gør det muligt at udvikle forretningen yderligere. Og så alligevel ikke helt.

Magtforholdet mellem lille og stor resulterer nemlig ofte i lange betalingsbetingelser på helt op til 90 dage eller længere. Samtidig skal der betales løn, faste udgifter og materialer til yderligere produktion – likviditeten bliver en flaskehals for både drift og vækst. Udfordringen er særligt stor i håndværkerbranchen, som ofte har 14-dages lønninger.

Vi ved at bedre likviditet giver bedre søvn og bedre mulighed for dig og din virksomhed til at vokse, levere og gøre det i er bedst til. Ved at bruge Minubas ordrestyringssystem sammen med en finansieringsløsning fra Svea Finans, får du mulighed for at tage dig mere tid til din kerneforretning.

Med Svea Finans får du mulighed for at outsource de aktiviteter, som ikke er en del af din kerneforretning. Det betyder altså, at du kan koncentrere dig om det, som du er god til - nemlig at drive din håndværksvirksomhed.

 

En effektiv finansieringsløsning

Svea Finans forretningsgrundlag bygger på likviditetsskabende finansieringsmuligheder, der til enhver tid understøttes af personlige relationer til kunderne. Ved fx at sælge eller belåne dine fakturaer, øger du likviditeten i din virksomhed, samtidig med at dine tab på dine kunder mindskes. Du får styrket dit cashflow og muligheden for at vækste for egne penge. De håndterer hele processen omkring faktureringen, mens du kan opretholde den gode relation til dine kunder.

Med 'Fakturakøb' får du altså mulighed for at yde en god kundeservice, da du ikke skal bekymre dig om, hvordan kunden betaler regningen.

Svea Finans

Svea Finans driver finansiel virksomhed i en lang række europæiske lande, herunder Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Ungarn og Estland. Med mere end 40 års erfaring med at hjælpe virksomheder med deres likviditet, er Svea Finans et naturligt valg for mange erhvervsdrivende, når de har brug for en finansieringspartner. Svea Finans vision er at være en førende finansiel aktør i Europa, der til enhver tid tager udgangspunkt i personlige relationer.

Derfor tilbyder de effektive og tilpassede løsninger inden for finansiering og inkasso, som med deres ekspertise, personlige service og effektive procedurer hjælper dig til at få forkortet dine kredittider betydeligt.