Velkommen til Gert-Jan Jense - Country Manager i Holland - Minuba

Velkommen til Gert-Jan Jense – Country Manager i Holland

Gert-Jan Jense, Country Manager

Den 14. maj offentliggjorde vi Minubas etablering af selskab i Holland. Læs hele artiklen her. I den anledning byder vi stort velkommen til Gert-Jan Jense, Minubas hollandske Country Manager. Lær ham at kende nedenfor.

Gert-Jan Jense

Hvad er Gert-Jans baggrund?

Gert-Jan har tidligere studeret arkitektur på Delft Universitet. Derudover har han haft flere stillinger inden for lead generering, kredithåndtering samt en stilling som Key Account Manager hos Intrum Justitia. Herefter var han ansvarlig for de globale konti hos Transcom. Derudover har han de sidste tre år siddet som Regional Sales Manager hos Sidetrade, en fransk SaaS virksomhed med speciale i kredithåndtering, salg og marketingløsninger.

Gert-Jan tilfører således en stor portion viden og erfaring til Minuba Holland.

Hvad er Gert-Jans rolle i Minuba?

Gert-Jan er Country Manager for Minuba i Holland. Han valgte Minuba blandt andet fordi "det er en god virksomhed med en stor vision for, hvordan man forbedrer arbejdet for håndværksfolk". Han fortæller endvidere: "Det er også en god mulighed for at inspirere hollandske håndværks- og servicefolk til at digitalisere deres forretning, som vil skabe stor værdi for dem".

Gert-Jan fortæller, at han er glad for at være blevet en del af Minuba, da "Minuba er en meget udadvendt arbejdsplads med mange gode medarbejdere, som hver dag arbejder for at forbedre og optimere kundernes forretning. Hvem ville ikke gerne være en del af det team?"

Hvilken værdi kan du tilføre Minuba?

"Mit mål er at bringe nye idéer til Minuba baseret på min viden og erfaring fra det hollandske marked. Derudover vil jeg, i samarbejde med hele Minuba, i Holland sidde i spidsen og arbejde for at styrke Minubas position i Holland."

Gert-Jan er allerede i gang med at udbrede Minuba for de hollandske håndværks- og servicevirksomheder.

 

Et stort velkommen til Minuba!