Velkommen på Minuba-teamet, William! - Minuba

Velkommen på Minuba-teamet, William!

Som en god start på det nye år, kan vi byde velkommen til endnu en kollega i Minuba-teamet – nemlig vores nye sælger William.

William kommer med en international uddannelse i forretningsudvikling, med fokus på afsætning og salg.

De sidste 5 år har han været ansat som salgschef hos en konkurrerende virksomhed, men fremover vil Minuba’s kunder kunne nyde godt af Williams ekspertise. William fortæller at han:
”… skal have fokus på salg og kundepleje.” Og at han: ”… ser frem til at udvikle samarbejdet med kunderne således at Minuba skaber mere værdi for dem” – Hos Minuba er vi sparringspartner for vores kunder.

Især det ledelsesmæssige aspekt hos håndværksvirksomhederne vækker Williams interesse, hvilket var en af grundene til, at han valgte Minuba. ”Minuba har fokus på kunderne, og jeg vil gennem et godt samarbejde hjælpe håndværkerne til, at blive dygtige forretningsfolk. Desuden har Minuba’s løsning, fokus på ledelse og indtjening – som er fremtiden for danske håndværkere” afslutter han.

Vi er meget begejstrede over, at få William med ombord, og vi håber at I vil tage godt imod ham.

Har I lyst til, at vide mere om Minuba eller høre om årsagen til Williams skift til Minuba, så kan han kontaktes på: + 45 42 90 7323​