WorldTrack opsætning

For at benytte WorldTrack integrationen forudsættes det at du har en WorldTrack konto med dertilhørende registrerede køretøjer.

1. Klik på Indstillinger (tandhjulet)

2. Vælg Administration

3. Klik på Flådestyring

4. Vælg WorldTrack som flådestyringsudbyder og gem.

5. Aktiver integrationen hos Worldtrack ved at følge denne vejledning.

Du har brug for at angive din auth nøgle for at aktivere integrationen i WorldTrack. Du kan læse mere om auth nøgle i denne artikel

6. Dine GPS-enheder vil blive sendt til Minuba, hvor du kan tilknytte dem til dine medarbejdere i flådestyringssiden.

7.  WorldTrack sender dine kørsler en gang i døgnet, så der kan gå op til 24 timer før dine kørsler bliver vist i Minuba