Hvad er websitemodulet, og hvordan gør jeg brug af det?

Gør det lettere for dine kunder at kontakte dig og lave bestillinger direkte via din hjemmeside. Med Minubas websitemodul kan dine kunder hurtigt og enkelt lave en ordre eller bestille et tilbud. Denne artikel vil gennemgå, hvordan du bedst gør brug af websitemodulet i Minuba, så du kan bruge tid på selve arbejdet frem for de rent administrative opgaver.

Aktiver dit websitemodul i Minuba

Indstillinger – Administration – Website-modul – Aktiver website-modul

Via det lille tandhjul i øverste højre hjørne, får du altid adgang til dine indstillinger i Minuba. Under ’Administration’ kan du helt gratis aktivere dit websitemodul og dermed få adgang til den kode, som virksomhedens IT-ansvarlige kan benytte sig af, når selve integrationen skal laves.

Klik på ’Websitemodul’ og ’Aktiver websitemodul’ og tryk på ’Gem’. Hermed får du adgang til yderligere information, som du skal overføre til integrationen på din egen hjemmeside. Her kan det være en god idé at lade en IT-kyndig person opsætte koden for dig på din hjemmeside via PHP eller WordPress + Contactform 7. Koden skal tilpasses din hjemmeside og kan ikke bare kopieres og indsættes.

Eksempel på en kontaktformular

Eksempel på en bestillingsformular

Tilpas kontaktformularen, så den passer til lige præcis dine ordrer

Overvej, hvilken information du behøver fra dine kunder for at kunne udføre det arbejde, de beder om. Kontaktnavn, telefonnummer, adresse og arbejdsbeskrivelse plejer altid at være en god idé at have som obligatoriske felter. Når kunden udfylder formularen kommer informationen direkte ind i Minuba under ’Tilbudskladder’ på den ordretype, som du selv har valgt, at bestillinger fra webben skal oprettes under.

Tip: Skab en ordretype i Minuba, som hedder ”Via websiden” eller lignende, så ved du, at alle tilbudskladder med denne ordretype kommer via en online forespørgsel.

Tip til den IT-ansvarlige

Ved at aktivere website-modulet får du adgang til den kode, som du skal anvende på hjemmesiden. Koden er tilgængelig i enten PHP eller WordPress (via Orderform 7). Det kan være smart at overveje, hvilke labels virksomheden skal bruge og eventuelt hvilke felter, der skal være obligatoriske. Vi sørger for basiskoden og koblingen til Minuba, men vi lader jer om selv tilpasse formularen til jeres hjemmeside og dennes udseende.

Nu er du klar til at bruge websitemodulet i Minuba – god arbejdslyst.