Serviceaftale menu

Serviceaftaler er en nem måde for dig at håndtere gentagne ordre på. Grundlæggende fungerer det som en skabelon for ordrer med et tidsinterval, så du kan oprette og administrere mange ordrer på en gang. F.eks. hvis du har behov for at lave en ordre hver dag/uge/måned/år for det samme stykke arbejde. For at kunne se din Serviceaftale menu, skal du først aktivere servicemodulet i Minuba.

I din Serviceaftale menu kan du se alle de serviceaftaler, du har oprettet. Du kan også finde knappen ‘Udtræk til service’.

Udtræk til service i serviceaftale menu

Udtræk til service’ knappen opretter serviceaftale-ordren. Her vælger du den dato du vil oprette serviceordrer frem til, og når du trykker ‘Ok’, vises hvor mange Serviceordrer, der vil blive oprettet. Datoen kan ændres ved at trykke på kalender-ikonet.

Eksempler på serviceaftaler i Minuba

Den vil vælge fra dags dato til den dato du angiver, og oprette en serviceordre for hver Serviceaftale, der falder inden for den valgte tidsperiode.

Eksempel 1.

Hvis en serviceaftale skal udføres hver måned i 12 måneder, og sidste service var den 12. januar 2019, og dags dato er 16. januar 2019. Dermed laver man et ‘Udtræk til service’ med datoen 16. januar 2020 så vil der stå at 12 ordre vil blive oprettet.

Eksempel 2.

Hvis man har to serviceaftaler:

Serviceaftale 1: Skal laves hver måned og sidste service var den 12. januar 2019 .

Serviceaftale 2: Skal laves hver halve år og næste service dato er den 16. juni 2019.

Dags dato er 16. januar 2019. Når man laver et ‘Udtræk til service‘ med datoen 16. januar 2020, vil der stå, at 13 ordrer vil blive oprettet (12 + 1 serviceordrer).

Når du har valgt, hvor langt frem du vil oprette serviceordre kan du trykke ‘OK‘, hvorefter ordrerne findes under ‘Ordrekladder‘ i din Overbliks-fane i Minuba.

NB! hvis du laver nye serviceaftaler efter du har lavet udtræk til service så skal du lave udtræk til service igen så de nye serviceaftalers ordrer også bliver oprettet.

Læs mere om serviceaftaler her

Forrige artikel: ‘Aktivér servicemodul i Minuba’ Næste artikel: ‘Opret serviceaftale’