Hvordan planlægger eller registrerer jeg tid på et tilbud eller ordrekladde?

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du i Minuba planlægger eller registrerer tid på et tilbud eller en ordrekladde.

I forbindelse med f.eks. besigtigelsesopgaver kan det være nødvendigt at registrere tid på et tilbud, før det er godkendt.

For at kunne registrere tid på tilbud og ordrekladder, skal det først slås til i dine virksomhedsindstillinger. Dette gøres ved at klikke på tandhjulet øverst til højre. Her vælger du ‘Virksomhedsindstillinger’.

Under virksomhedsindstillinger vælger du indstillingen ‘Tillad timeregistrering på tilbud og kladder’.

Når denne indstilling er slået til, vil alle medarbejdere kunne registrere tid på tilbud, de er tilknyttet, på samme måde som på ordrer “Hvordan registrerer jeg timer på en ordre?”

På planlægningsfanen kan man også planlægge tilbud på samme måde som ordrer.