Hvordan kan jeg få support, hvis jeg har spørgsmål til Minuba?

Som kunde hos Minuba får du altid gratis support, uanset om du har brug for at ringe til os eller sende en mail.

Du har desuden altid adgang til vores Hjælpecenter. Find vores Hjælpecenter via vores hjemmeside eller direkte via din Minuba – klik på “Spørgsmålstegnet” oppe i højre hjørne og vælg “Hjælpecenter”.

Udover de artikler og nyheder du finder på vores hjemmeside, har vi desuden en masse nyttige hjælpevideoer som vi anbefaler at alle vores kunder at kigge på, når de har brug for at se, hvordan diverse funktioner fungerer i Minuba. Klik her for at komme direkte til vores mange hjælpevideoer.

Har du særlige spørgsmål, som kræver personlig service? Ingen problemer! Du er altid velkommen til at sende os en mail på support@minuba.dk eller ringe til os på 7070 2037.

Vi er ved telefonerne fra kl. 8:00 til 16:00, og vi besvarer dine mails mellem kl. 8:00 16:30.

Vi glæder os til at snakke med dig!