Hvordan bruger jeg integrationen Inventio? - Minuba

Hvordan bruger jeg integrationen Inventio?

Inventio tilbyder drift af Microsoft Dynamics ERP systemer til deres kunder.

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du bruger integrationen til Inventio.

Eksportér salgsfakturaer fra Minuba til Inventio

Det er muligt at eksportere salgsfakturaer fra Minuba til Inventio.

For at eksportere fakturaer er det først nødvendigt at aktivere SMARTapi hos Inventio: https://www.inventio.it/smart/smartapi

Nedenfor viser vi, hvordan du aktiverer Inventio som dit økonomisystem i Minuba:

1. Aktivering af Inventio som økonomisystem i Minuba

• Klik på “Tandhjulet” øverst i højre hjørne og vælg: “Administration“.
  • Derefter går du ned til: ‘Tilvalgsmoduler‘ og her vælger du “Integrationsmodul til økonomisystem”.
  • “Vælg økonomisystem“ vælger du “Inventio” og trykker på “Gem“.

2. Indtast Ref-id

• Du finder dit Inventio Ref-id under SMARTpanel og SMARTalias.

3. Vælg hvordan fakturaer skal eksporteres

Fakturaer kan enten eksporteres som salgsfaktura eller til en finanskladde med tilknyttet PDF.

Hvis de eksporteres som salgsfaktura skal du angive følgende:

• “Nr. på standvare for fakturalinjer med/uden moms”.
    Her angiver du numrene på de varer, som skal bruges i Inventio til fakturalinjer med eller uden moms.
    Disse varer bliver brugt hvis det valgte varenr. på linjen ikke findes i Inventio.
  • Debitorbogføringsgruppe for nye kunde
  • Virksomhedsbogføringsgruppe for nye kunder
  • Momsvirksomhedsbogføringsgruppe for nye kunder

Hvis de faktureres som finanskladde, skal du:

• Angive hvilken driftskonto der skal benyttes
  • Angive hvilken momsgruppe der skal benyttes for linjer med eller uden moms
  • Vælge momsvirksomhedsbogføringsgruppe for nye kunder
  • Vælge om du ønsker at eksportere indkøbsfakturaer.

Importering af udlignede fakturaer

Fakturaer som er blevet betalt i Inventio kan importeres til Minuba, så de også ses som betalte. Dette gøres på siden ‘Fakturering’

1. Gå til ‘Fakturering’

2. Klik på knappen ‘Import/eksport’

3. Klik på ‘Importér betalinger fra økonomisystem’

Således bruger du integrationen til Inventio.
Du kan læse mere om vores integrationer her.

Forrige artikel: ‘E-conomic’Næste artikel: ‘Integrationer til økonomisystemer i Minuba’