FleetComplete opsætning

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du opsætter FleetComplete (tidligere EcoFleet) .

For at benytte FleetComplete integrationen forudsættes det, at du har en FleetComplete konto med dertilhørende registrerede køretøjer.

1. Klik på Indstillinger (tandhjulet)

2. Vælg Administration

3. Klik på Flådestyring

4. Vælg EcoFleet som flådestyringsudbyder og gem

5. Indtast/indsæt API-nøglen og gem

Du vil få at vide at ingen køretøjer kunne findes for den angivne API-nøgle, hvis API-nøglen er forkert eller hvis der ikke er registreret nogen køretøjer

6. Vælg køretøjer til brugerne og gem

Et køretøj kan kun bruges af en bruger ad gangen

Minuba viser kun kørsler, som har inddeling sat til “erhverv”.

Den nedenstående video, udarbejdet af Ecofleet, gennemgår indstillinger for at opsætte arbejdstid. Alle kørsler indenfor arbejdstiden vil automatisk have erhverv som inddeling.

Der er også mulighed for at rette de enkelte kørsler, hvis der er erhvervskørsler, som er udenfor standard arbejdstid. Dette gøres på forsiden, efter man har logget ind hos Ecofleet.

På ruterne er der en kolonne der hedder ‘Inddeling’, den viser et hus eller en taske. Huset betyder at ruten er privat og tasken betyder ruten er erhverv. Klik på ikonet for den specifikke rute, for at ændre mellem privat og erhverv.