Timeseddel | Aflever og godkend timesedler i Minuba

Aflevering og godkendelse af din timeseddel


 

Sådan afleverer / godkender du en timeseddel

Når du har registreret dine timer kan du aflevere din timeseddel til administrationen, som kan godkende dine timer. Aflevering og godkendelse af timer er ofte brugt i forbindelse med at skulle udbetale løn. Minuba kan bruges til at danne grundlaget for en løn kørsel, og hvis man har en integration til et lønsystem vil det være påkrævet at timerne er godkendte.

En afleveret time får en grå linje i toppen af timeblokken og en godkendt time får en hvid linje i toppen.

NB! Afleverede og godkendte timer bliver låst, så de ikke kan ændres, med mindre at godkendelse/aflevering bliver slettet af enten medarbejderen selv eller en administrator. 

Aflever din timeseddel

Når du har registreret dine timer og gerne vil aflevere din timeseddel til administrationen, kan du gøre dette via ‘Min Tid’ eller ‘Min plan’. Ovenover kalenderen ligger værktøjsbjælken, hvor du finder knappen ‘Aflevering’.

Når du klikker på ‘Aflevering’ får du mulighed for både at aflevere/slette aflevering og godkende/slette godkendelse. Muligheden for at godkende er kun tilgængelig for administrator.

Vælger du ‘Aflever’ eller ‘Godkend’ får du muligheden for at vælge en dato, som dine timer skal afleveres til og med.

Vælger du ‘Slet aflevering’ eller ‘Slet godkendelse’ får du muligheden for at vælge en dato, som din aflevering/godkendelse skal fjernes fra og med.

NB! Afleverede og godkendte timer bliver låst, så de ikke kan ændres, med mindre at godkendelse/aflevering bliver slettet af enten medarbejderen selv eller en administrator. 

Hvorfor er der en rød trekant på knappen ‘Aflevering’?

Der kommer en rød trekant på knappen ‘Aflevering’, når tidsfristen for aflevering er overskredet. Du skal derfor sørge for at din timeseddel er opdateret og derefter aflevere den.

Er det muligt at se afleverede timesedler?

Du har ikke adgang til dine afleverede timesedler, men du kan finde en oversigt over din samlede arbejdstid, og hvornår du sidst har afleveret timeseddel.

Min Tid overblik over timeregistreringer og timeseddel

 

Lav ændringer i en afleveret timeseddel

Er der fejl i en afleveret timeseddel skal man først slette afleveringen og derefter er det muligt at lave ændringer på din timeseddel.

Hvis timesedlen er blevet godkendt skal en administrator slette godkendelsen før afleveringen kan slettes.


Forrige artikel: ‘Timeregistrering’ Næste artikel: ‘Planlægning af alle dine medarbejderes timer’