Succesfuldt brugergruppemøde hos Minuba i september - Minuba

Succesfuldt brugergruppemøde hos Minuba i september

I solrigt sensommervejr med stemningen i top, bød Minuba velkommen til brugergruppemøde.
Med dobbelt så mange deltagere som forventet, var der godt fyldt op i lokalet, hvor de tilmeldte fik rig lejlighed til at gøre deres indflydelse gældende på de kommende funktioner i Minuba Artifix og dermed skabe værdi i deres virksomhed.

Med deltagerne i grupper var der god energi og ivrig diskussionslyst til at få forslag til de kommende funktioner i Minuba Artifix skrevet ned.
Til de mange forslag i kategorierne større, mellem og mindre opgaver afgav deltagerne deres virksomhedsstemmer på de opgaver, der var vigtigt for driften i netop deres virksomhed.
Demokratiet talte, forslagene med de fleste virksomhedsstemmer, arbejdes der på i løbet af de næste kvartalsopdateringer.

At en effektiv drift resulterer i øget likviditet er ingen hemmelighed.
Jan Robert Molin, Revisorpartner Beierholm, kom med inspiration og gode råd, da han holdt indlæg om, hvordan Beierholm rådgiver sine kunder i hvordan effektiv drift og likviditet hænger sammen, herunder optimering af rentedage.

De begejstrede deltagere gav værdifuld og positiv feedback på brugergruppemødet til de kommende to kvartalsopdateringer. Vi takker meget for de gode forslag og den gensidige læring, og vi kvitterer med at forpligte os på at implementere de vedtagne forslag.
For deltagerne har det været en stor inspiration at møde kolleger og diskutere oplevelser i brugen af Minuba Artifix, med masser af roser til funktionerne og den daglige brug af Minuba Artifix.

Vi glæder os meget til næste brugergruppemøde i forårssol i marts 2015, hvor vi håber at se jer og endnu flere deltagere til endnu en inspirerende og motiverende dag.

/Minuba