Studentermedhjælper til webudvikling - Minuba

Studentermedhjælper til webudvikling

Vil du være med til at digitalisere en hel branche? Vi har travlt hos Minuba og søger derfor en studentermedhjælper til vores Marketing- og kommunikationsteam, så vi kan blive ved med at skalere og have markedets bedste produkt. Vi mangler dig til at opgradere, vedligeholde og udvikle vores hjemmeside.

Arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgave bliver at kode og udvikle en ny hjemmeside. Du vil få en høj grad af medbestemmelse og du vil, i samarbejde med Marketings afdelingen, planlægge dine ugentlige opgaver. Her vil opgaverne blandt andet være udvikle på plugins og komponenter, kode hjemmesiden til Minubas behov samt arbejde på en flersproget side – WPML. Derfor vil erfaring med PHP udviklingsmiljøer være en fordel.

Du vil modtage grundig oplæring samt få tilknyttet en mentor, hvor mentoren i dag sidder med ekspertviden på området.

Profil

Den vigtigste kvalifikation er din personlighed: Hvordan du er, hvilke værdier og holdninger du har. Vi ser du passer godt hos os i stillingen, hvis du:

  • Kan PHP, jQuery, CSS og HTML. Kendskab til MySQL vil være en fordel.
  • Har stærke samarbejdsfærdigheder.
  • Har erfaring med WordPress.
  • Kan arbejde selvstændigt og er proaktiv.
  • Vil med på en rejse i en virksomhed i stærk international vækst.

Vi tilbyder

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job, hvor du får meget forskelligartede opgaver og ansvar i en vækstorienteret virksomhed. Der er plads til både faglig og personlig udvikling samt medindflydelse i jobindholdet, hvor der er plads til frihed under ansvar.

Hos Minuba sættes der pris på glade medarbejdere, og sådanne skabes bedst i et dialogbaseret og kreativt miljø. Minuba tror på, at de bedste idéer og løsninger kommer af samarbejde og vidensdeling på tværs af organisationen.

Således har Minuba en flad organisation, og der er ikke langt fra idé til handling, eller fra beslutning til handling - sammen får vi tingene gjort!

Minuba er en dynamisk virksomhed, i konstant udvikling og fremdrift, hvilket vi forventer at medarbejderne er en del af og bidrager til. De ser sig selv som ét team, hvor de sammen udvikler sig og bliver klogere – og det er teamet, der præger retningen for virksomhedens udvikling. Hos Minuba er der altid plads til spørgsmål, og der fokuseres meget på at alle skal føle sig velkomne.

Praktisk

Stillingen er 15 timer om ugen, hvor vi sammen med dig finder nogle faste dage. I eksamensperioder vil vi selvfølgelig have en mere fleksibel arbejdsplan. Vores alsidige og energiske team er baseret i Kgs. Lyngby tæt på stationen.

Vil du være en del af Holdet? Send din ansøgning, evt. port folio og CV til job@minuba.dk hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonas Holm på telefon 7070 2037.


Om Minuba

Minuba er Europas førende app til online ordrestyring og fakturering til service- og håndværksvirksomheder, med datterselskaber i flere lande. Vi hjælper kunderne med at digitalisere deres forretning og gå fra papir og blyant til online ordrestyring. I det daglige arbejder vi tæt sammen, der er kort vej fra beslutninger til handlinger, og vi får tingene gjort!