Studiejob som softwareudvikler i Minuba

Vil du være med til at digitalisere håndværksbranchen?

Vi søger studentermedhjælpere til vores udviklingsafdeling på vores hovedkontor i Kongens Lyngby. Måske er det dig?

Virksomheden

Minuba ApS så for alvor dagens lys i 2010 og leverer i dag online ordrestyring og fakturering til service- og håndværksvirksomheder i både Danmark, Sverige, Norge og Holland.

Vi arbejder for at gøre en forskel i håndværks- og servicebranchen og hjælper kunderne med at digitalisere deres forretning og dermed gå fra papir og blyant til online ordrestyring.

Vi har et hyggeligt arbejdsmiljø med en flad og uformel virksomhedsstruktur, hvor der er en åben kommunikation og samarbejde.

Dine arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper i Minubas udviklingsafdeling, vil du til dagligt indgå i et af vores teams, som typisk består af fire udviklere. Vi arbejder i sprints i fire til fem ugers varighed.

Du vil være med helt fra idéfasen! Du vil deltage i designprocessen, hvor vi arbejder med at få kvantificeret vores mål og opgaver, til en reel udviklingsopgave. Du vil aktivt deltage i programmeringen af løsningerne, udførelsen af testprocesser, evaluering og opfølgning på, hvordan sprintet og opgaverne er forløbet. Undervejs forventes det, at du løbende opsøger interessenter for at afstemme kode med virkelighed og kundernes reelle behov.

Det kan du

Vi forestiller os, at du er selvstændig, proaktiv og komfortabel med at indgå i et større team af udviklere. At du har fokus på kvalitet, er ambitiøs og går op i det du laver – så du kan vokse som en naturlig del af os.

Du er åben for at lære nye ting og metoder samt for at researche nye teknologier og arbejdsgange for at forbedre din egen, dine kollegaer og i sidste ende hele Minubas dagligdag.

Du har en uddannelse, eller er mindst 2 år inde i din uddannelse inden for udvikling som ingeniør, datalog eller lignende.

Derudover er det en fordel, at du har erfaring med flere af de teknologier som vi benytter i vores webapplikationer og apps: Java, SQL, JSON, XML, VUE, Quasar, TypeScript, jQuery, Cordova – men gør du ikke, er det noget vi kan lære dig!

Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Hvad vi kan tilbyde dig?

Som studentermedhjælper i Minubas udviklingsafdeling, vil du få en unik mulighed for at sætte dit fingeraftryk på udviklingen og måden hvorpå hele håndværksbranchen fremover vil bruge IT-løsninger i dagligdagen. Dette i en spændende virksomhed med internationale perspektiver.

Som den rette person vil du vokse sammen med Minuba og du vil få et stort ansvar og ejerskab over egen tid og arbejdsprocesser.

Vil du være en del af Minuba?

Har du lyst til at høre mere, så kontakt Peter Tving på tlf.: 7070 2037. Send os din ansøgning/CV på development-jobs@minuba.dk. Da vi løbende afholder samtaler, håber vi, at du vil sende din ansøgning så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt dit CV.
Ansøgningsfristen er den 1/4 2020.