Studiejob som softwareudvikler i Minuba - Minuba

Studiejob som softwareudvikler i Minuba

Studiejob som softwareudvikler i international SaaS virksomhed

Vil du være med til at digitalisere en hel branche? Vi har travlt hos Minuba og søger derfor studerende softwareudviklere til to nye udviklingsteams, der skal gøre det muligt for os, at blive ved med at skalere og have markedets bedste produkt.

Kort om os

Minuba er Europas førende app til online ordrestyring og fakturering til service- og håndværksvirksomheder, med datterselskaber i flere lande.

Vi arbejder hver dag på at gøre en forskel i håndværks- og servicebranchen. Vi hjælper kunderne med at digitalisere deres forretning og gå fra papir og blyant til online ordrestyring. Kort fortalt er vi ved at ændre måden 7% af klodens arbejdsstyrke arbejder på.

I det daglige arbejder vi tæt sammen, der er kort vej fra beslutninger til handlinger, og vi får tingene gjort!

Dine arbejdsopgaver

Du vil blive en del af vores udviklingsafdeling og indgå i et af vores udviklingsteams, som typisk består af designere og udviklere. Vi arbejder normalt i sprints i op til fire ugers varighed, med en brugercentreret og iterativ tilgang til vores løsninger.

Du vil aktivt deltage i programmeringen af løsninger, udførelsen af testprocesser, evaluering og opfølgning på, hvordan sprintet og opgaverne er forløbet.

Kort sagt: Du vil få mulighed for at arbejde med alle dele af udviklingsprocessen.

Det kan du

Vi forestiller os, at du er selvstændig, proaktiv og komfortabel med at indgå i et større team af udviklere. At du har fokus på kvalitet, er ambitiøs og går op i det du laver – så du kan vokse som en naturlig del af os.

Du er åben for at lære nye ting og metoder samt for at researche nye teknologier og arbejdsgange for at forbedre din egen, dine kollegaer og i sidste ende hele Minubas dagligdag.

Du har en uddannelse, eller er mindst 2 år inde i din uddannelse inden for udvikling som ingeniør, datalog eller lignende.

Derudover er det en fordel, at du har erfaring med flere af de teknologier som vi benytter i vores webapplikationer og apps: TypeScript, VUE, Quasar, SQL, JSON, XML  – men gør du ikke, er det noget vi kan lære dig!

Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Vil du være en del af Minuba?

Som studentermedhjælper i Minubas udviklingsafdeling, vil du få en unik mulighed for at sætte dit fingeraftryk på udviklingen og måden hvorpå hele håndværksbranchen fremover vil bruge IT-løsninger i dagligdagen. Dette i en spændende virksomhed med internationale perspektiver.

Hos Minuba er du sikret minimum én sommerfest og én julefrokost om året. Vi arbejder hårdt og har det mindst ligeså sjovt.

Vi lover dig en høj læringskurve, spændende udfordringer og et hyggeligt arbejdsmiljø.

Har du lyst til at høre mere, så kontakt Peter Tving på tlf.: 7070 2037. Send os din ansøgning/CV på job@minuba.dk. Da vi løbende afholder samtaler, håber vi, at du vil sende din ansøgning så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt dit CV.