Studentermedhjælper inden for forretningsudvikling i Minuba

Studentermedhjælper inden for forretningsudvikling

Vil du være med til at digitalisere en hel branche? Vi har travlt hos Minuba og søger derfor en studentermedhjælper, så vi kan blive ved med at skalere og have markedets bedste produkt.

Du vil være tilknyttet en mentor, der vil sparre med dig og sætte dig ind i de forskellige opgaver. Du vil kunne prøve kræfter med mange forskellige opgaver, og til at starte med vil du blandt andet arbejde med vores partnere og forskellige forretningskoncepter.

 

Arbejdsopgaver

Vi forstiller os at du skal lave de nedenstående opgaver samt ad-hoc opgaver, men du får også mulighed for selv at sætte præg på dine opgaver. Hvis du har et særligt interessefelt, vil vi forsøge at matche dette når muligt.

  • Kontakte og arbejde med nuværende og potentielle partnere
  • Lave interne og eksterne præsentationer
  • Videreudvikling på forretningskoncepter
  • Kontakte nuværende kunder omkring nye forretningsmuligheder.

 

Profil

Den vigtigste kvalifikation er din personlighed: Hvordan du er, hvilke værdier og holdninger du har. Vi ser du passer godt hos os i stillingen, hvis du:

  • Har stærke kommunikations- og samarbejdsfærdigheder.
  • Er skarp analytisk, struktureret og løsningsorienteret arbejdstilgang.
  • Kan arbejde selvstændigt og er proaktiv.
  • Vil med på en rejse i en virksomhed i stærk international vækst.
  • Er flydende i dansk og engelsk.

 

Vi tilbyder

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job, hvor du får meget forskelligartede opgaver og ansvar i en vækstorienteret virksomhed. Der er plads til både faglig og personlig udvikling samt medindflydelse i jobindholdet, hvor der er plads til frihed under ansvar.

Hos Minuba sættes der pris på glade medarbejdere, og sådanne skabes bedst i et dialogbaseret og kreativt miljø. Minuba tror på, at de bedste idéer og løsninger kommer af samarbejde og vidensdeling på tværs af organisationen.

Således har Minuba en flad organisation, og der er ikke langt fra idé til handling, eller fra beslutning til handling - sammen får vi tingene gjort!

Minuba er en dynamisk virksomhed i konstant udvikling og fremdrift, hvilket vi forventer at medarbejderne er en del af og bidrager til. Vi ser os selv som ét team, hvor vi sammen udvikler os og bliver klogere – og det er teamet, der præger retningen for virksomhedens udvikling. Hos Minuba er der altid plads til spørgsmål, og der fokuseres meget på, at alle skal føle sig velkomne.

Ansøg og vær med hos en virksomhed, der udover at arbejde hårdt, har det mindst lige så sjovt. Vi lover dig en høj læringskurve, spændende udfordringer og et hyggeligt arbejdsmiljø med stærke værdier.

 

Praktik

Stillingen er 15 timer om ugen med en fleksibel arbejdsplan, særligt i eksamensperioder. Vores alsidige og energiske team er baseret i Kongens Lyngby tæt på Lyngby station.

Vil du være en del af teamet? Send din ansøgning og CV til student@minuba.dk hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Niclas André de Voss på nav@minuba.dk.


Forretningsorienteret studentermedhjælper

Kort om Minuba

Minuba er en international SaaS virksomhed, der har udviklet Europas førende web- og appløsning til ordrestyring og fakturering for håndværks- og servicevirksomheder.

Med 40 ansatte, kontorer i 4 lande og kunder i 10 lande, er vi ambitiøse, og vores vision er at udvikle et produkt, som på en enkelt og let måde er med til at ændre, hvordan hele håndværksbranchen arbejder i dag, i morgen og om 10 år.


Dette kunne også have din interesse:

Om Minuba

Job hos Minuba