Stort tillykke til vores kunde, El-service ApS i Ballerup - Minuba

Stort tillykke til vores kunde, El-service ApS i Ballerup

I sommeren 2017 indstillede Minuba El-service Aps til prisen om, at blive Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed 2017.  En pris som har en stor betydning for direktør Jens Weywadt fordi, dette netop afspejler sig i deres arbejde med at digitalisere deres virksomheds drift. Her spiller Minuba en afgørende rolle!

Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed

I går var en stor dag for EL-service ApS. De fik nemlig overrakt prisen som: 'Danmarks mest IT-modne IT-håndværksvirksomhed indenfor implementering og brug af IT-værktøj til planlægning' på Dansk Byggeris IT-messe i Taastrup. 

Dermed blev en kedelig vintergrå tirsdag til en uforglemmelig dag for både El-service og Minuba. 

Effektivt IT-værktøj hjælper på driften

El-service ApS, er en klassisk el-forretning med en stor andel af service- og spjældopgaver, samt fag- og underentrepriser. Med 20 ansatte fordelt på 17 håndværkere og 3 projektledere, er der meget at tage fat i. Alle opgaverne bliver håndteret i sagsstyringsprogrammet Minuba, som har været en fast del af den daglige drift siden 2015:

”Vi bruger Minuba og det har vi gjort i 2 år her til januar (2018). Vi er rigtig glade for at bruge Minuba! Det giver os et godt overblik i dagligdagen, det giver os et godt værktøj i hverdagen til, at planlægge hele ugen og længere frem i tiden, hvis der er behov for det. Det giver os en god mulighed for, at kunne give kunderne feedback, hvis de har nogle spørgsmål til, hvor langt vi er på opgaven. Det giver os et hurtigere work-flow og en bedre likviditet. Så vi har anbefalet flere kollegaer i branchen at bruge Minuba - Vi kan varmt anbefale det!"

I de seneste år har de arbejdet fokuseret med implementeringen af effektive IT-værktøjer. Dette arbejde har båret frugt i mere end én forstand: Optimerede arbejdsgange, bedre kommunikation, flere prækvalifikationer og nu denne branchepris.

Endnu engang - stort tillykke!

Prisen blev overrakt af Dansk Byggeris direktør, Michael H. Nielsen som sammen med Mester Tidende og Licitationen, stod bag kåringen og den endelige prisoverrækkelse.