Mød Minubas Country Managers - Minuba

Mød Minubas Country Managers

Mød Minubas Country Managers

I dag hjælper Minuba håndværks- og servicevirksomheder med at digitalisere og effektivisere hele deres arbejdsflow i Danmark, Norge, Sverige og Holland. I hvert land sidder vores skarpe Country Managers og hjælper med at udbrede Minuba til fordel for hele håndværks- og servicebranchen.

Thomas Nordby, Country Manager i Norge

Thomas begyndte i Minuba i maj og er allerede i fuld sving med at udbrede Minuba til håndværks- og servicevirksomheder i Norge.

"Som landechef vil mit fokus være på at skabe gode samarbejdspartnere og hjælpe vores kunder med at få en mere enkel hverdag ved at digitalisere deres arbejdsprocesser." - Thomas Nordby, Country Manager, Minuba Norge.

Gert-Jan Jense, Country Manager i Holland

Stort velkommen til Gert-Jan Jense, Minubas hollandske Country Manager. Lær ham at kende nedenfor.

"Mit mål er at bringe nye idéer til Minuba baseret på min viden og erfaring fra det hollandske marked. Derudover vil jeg, i samarbejde med hele Minuba, i Holland sidde i spidsen og arbejde for at styrke Minubas position i Holland." - Gert-Jan Jense, Country Manager, Minuba Holland.

Lær Gert-Jan bedre at kende her.

Anton Nyman, Country Manager i Sverige

Mød Anton Nyman, Minubas svenske Country Manager. I artiklen kan du lære ham og hans rolle som Country Manager bedre at kende.

"Jeg bringer lederskab, salgskompetencer og en positiv attitude. Minuba Sverige kommer til at blive en stor del af Minuba - og jeg er manden bag roret." - Anton Nyman, Country Manager, Minuba Sverige.

Læs mere her.

Christoffer Feldt-Sørensen, Country Manager i Danmark

Vi har allerede præsenteret Christoffer, Minubas danske Country Manager. Læs eller genlæs artiklen nedenfor og lær Christoffer bedre at kende.

"Gennem årene har jeg udviklet en stor passion for at skabe værdi sammen med partnere, som ønsker at øge værdien af deres forretning gennem nye tiltag og ideer."

Læs mere her.