Smilende håndværker, der står i solskin på en byggeplads, med en tablet i hånden

Unik løsning til den professionelle håndværker

Mange håndværkere drømmer om at starte og drive egen professionel service- eller håndværksvirksomhed. Det er en drøm om det selvstændige og frie liv, hvor man selv kan høste frugten af sit eget arbejde. Det er en god, men også en sårbar drøm.

Derfor, har vi forhandlet 10% rabat på en nøglepersonsforsikring til dig som er kunde hos Minuba.

Uforudsete hændelser kan pludselig ændre vilkårene for selv en veldreven virksomhed – også selvom man driver en lille forretning med få ansatte. Hvis du eller en anden central medarbejder bliver langtidssyg eller kommer til skade, risikerer din virksomhed at gå i stå, mangle omsætning eller i værste fald at måtte lukke.

Det sker forhåbentligt aldrig for dig, men det kan være en ubehagelig bekymring at bære rundt på i hverdagen. Heldigvis kan man sikre sig mod konsekvenserne af sådanne hændelser. Willis Towers Watson tilbyder Minubas kunder en Nøglepersonforsikring til en konkurrencedygtig pris.


Briller der ligger oven på en PC

En forsikring, der giver dig arbejdsro og sikkerhed

Med en Nøglepersonsforsikring fra Willis Towers Watson beskytter du dit livsværk mod sygdom og ulykke – både under arbejde og i fritiden.

Nøglepersonsforsikringen er især god for dig, der driver en håndværksvirksomhed og er sårbar overfor uforudsete hændelser hvis du selv eller en medarbejder ikke kan møde på arbejde.

Forsikringen er skræddersyet til at beskytte dit livsværk mod konsekvenserne af langtidssygdom eller sygdom grundet en ulykke. Forsikringen kan tegnes for enhver medarbejder og ejer, og sikrer din virksomhed en fast indtægt, mens du selv eller din medarbejder er fraværende.


En unik løsning til dig som virksomhedsejer

En nøglepersonsforsikring hos Willis Tower Watson er unik af følgende årsager:

  • Du modtager et fast månedligt beløb i helt op til 10 måneder.
  • Du behøver ikke at dokumentere, at fraværet har medført en nedgang i omsætningen, ej heller hvad udbetaling benyttes til.
  • Du skal blot indsende en helbredserklæring/tro og love, du selv har udfyldt, for at kunne tegne forsikringen.
  • Forsikringen dækker hele døgnet – alle ugens 7 dage også skader der evt. sker i fritiden

Nøglepersonsforsikring:

  • Det er virksomheden, der formelt tegner forsikringen, og derfor sker udbetalingen af erstatning også til virksomheden.
  • Præmien er fradragsberettiget.
  • Det er muligt at vælge en individuel forsikringssum pr. ejer/medarbejder på mellem 10.000 og 40.000 kroner om måneden. Andet kan evt. aftales – hvis der er behov.
  • Der er en karensperiode på 6 ugers ved sygdom eller ulykke. Ved stress relateret fravær er karensperioden på otte uger, og der udbetales erstatning i maksimalt seks måneder ved stress.
  • Der fratrækkes ikke sygedagpenge, men den skadelidte skal være sygedagpengeberettiget.
Smilende håndværker der har en tablet i hånden

Ovenstående er en kort beskrivelse og forsikringsbetingelser og vilkår vil altid være gældende.

Klik herunder og se skadeseksempler, få flere oplysninger om nøglepersonforsikringen samt hvordan du får et tilbud.


Entreprenør på en byggeplads med en tablet i hånden

Skadeseksempel 1

En tømrermester hopper ned fra et stillads og lander uheldigt. Han skader desværre sin menisk og skal opereres i knæet. Det betyder at han skal holde sig i total ro, og har derfor ikke mulighed for at arbejde i en periode.

Fraværsperiode:

3 måneder og 10 dage

Udbetaling:

76.700 kroner efter karans.


Skadeseksempel 2

En blikkenslager kommer uheldigt til skade i sin fritid. Han er ude og spille en håndboldkamp og brækker desværre sin fod i et sammenstød med en af modstanderne på det andet hold.

Han er derfor ikke i stand til at arbejde i en periode, da foden skal i gips og han ikke kan støtte på den.

Fraværsperiode:

3 måneder og 3 dage

Udbetaling:

49.100 kroner efter karans

Smilende håndværker med armene over kors foran en hvid varevogn

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til nøglepersonsforsikringen, så kontakt venligst Nicolai Tofft hos Willis Towers Watson på telefon  60 38 07 03 eller send en mail til Nicolai.tofft@willistowerswatson.com