Collectia - Minuba
Minuba og Collectia

Lad Collectia Finansservice håndtere dine ubetalte fakturaer

Der findes ikke noget mere frustrerende end ubetalte regninger, når man driver en professionel forretning og har leveret et godt stykke arbejde til kunden. Arbejdet er færdigt og nu mangler kunden blot at betale. Men fristen er overskredet, du har sendt betalingspåmindelser og nu vil du naturligvis gerne have pengene.

Med Minubas samarbejde og integration til Collectia inkasso, kan du spare både tid og penge på dine inkassosager. Dine ubetalte fakturaer bliver sendt til gældsinddrivelse med få klik direkte fra din Minuba til Collectia Finans. Collectia hjælper dig herefter med at hente dine penge hjem.

Nemmere bliver det ikke!


Få hurtig og nem inkasso med Minuba og Collectia

Hurtig og nem inkasso – med en god relation til kunden

Når Collectia modtager fakturaen som skulle have været betalt, er målet at hente dine penge hjem på en respektfuld og konsekvent måde. Det optimerer Cash flowet og hjælper dig med, at minimere det økonomiske tab, samtidig med at du bevare en god relation til dine kunder.

Der er samtidig stor forståelse for vigtigheden i, at du skal føle, at du er i trygge hænder og at du er informeret igennem hele processen.

Collectia hjælper dig med alt lige fra inkassovarsel, håndtering af retssager, tvangsrealisering til løbende overvågning af dine debitorer. Med andre ord, du skal bare koncentrere dig om det du er god til – nemlig at drive din forretning.


Få overblik med Collectias online-platform

Collectia har udviklet Danmarks mest brugervenlige og gennemskuelige online-platform, hvor du let kan følge, kommentere og opdatere dine inkassosager 24/7. Det betyder, at du altid har det fulde overblik og hurtigt og nemt kan se, om du har modtaget betaling.

Udover at du kan logge på den online-platform på Collectia.dk og følge med i dine inkassosager, har dine kunder faktisk også adgang til en debitor-platform. På den måde kan de kunder, som har et udestående med dig og som ønsker at se sin gæld, kommunikere direkte med Collectia eller betale sin gæld via deres login.

Se debitorplatformen her.

Bedre overblik med Minubas integration til Collectias online platform

Samarbejdet mellem Minuba og Collectia

Samarbejdet mellem Minuba og Collectia

Har du ikke allerede en aftale med Collectia om gældsinddrivelse, skal du være opmærksom på at denne automatisk oprettes første gang, du sender en faktura til inddrivelse hos Collectia.

Du skal derfor være opmærksom på, at du indgår en direkte aftale mellem dig og Collectia vedrørende gældsinddrivelse, uafhængig af din aftale med Minuba, og det er derfor vigtigt, at du læser aftalens betingelser igennem.

Læs mere om Collectias priser her.


Sådan kan Collectia hjælpe dig med gældsinddrivelse

Se videoen og bliv klogere på, hvordan Collectia kan hjælpe dig med dine inkassosager.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.

Har du spørgsmål?

Kontakt Collectia Finansservice a/s på telefon 7730 1400 eller salg@collectia.dk.