Nyhedsbrev september - Minuba

Nyhedsbrev september

Efterårets første opdatering af Minuba finder sted i aften! Derfor vil du fra fredag morgen finde nye funktioner fra Minubas Systemudviklere, som vil øge dit overblik og effektivisere din virksomheds drift.

time

“Planlæg dine ordrer uden at optage medarbejderens ressourcer.”

Under “Planlægning” har du nu fået en ekstra funktion, hvor du kan planlægge ordrer med planlagt start og sluttidspunkt. Det giver dig mulighed for at se hvilke opgaver, der er aktive i den periode du har valgt i planlægningsvisningen. Du kan gøre det, uanset om du har tilknyttet medarbejdere eller ej. Læs mere her

Især til: Kontoret, Ledelsen


“Få bedre styr på faktureringen.”

Når du opretter en ordre i Minuba er fakturakladden med det samme klar til du skal fakturere arbejdet. Nu har vi gjort det endnu lettere for dig at holde styr på, hvad du har faktureret, uanset om du bare skal sende en enkelt faktura eller om du skal håndtere ekstra arbejder og acontofakturering. På fakturakladden vælger du selv, hvordan linjer eller beløb, skal overføres fra arbejdssedlen. Klik her for at læse hvordan du fakturerer dit arbejde.

Især til: Kontoret

time


time

“Tilpas visningen på din materialeregistrering.”

Når du skal lave en kalkulation, registrere forbruget på arbejdssedlen eller klargøre en faktura til kunde så bruger du materialeregistreringen. Tilpas visningen med de felter, som du har behov for i den konkrete arbejdssituation. Øg dit overblik på dine materialeregistreringer, når du selv vælger hvor mange og hvilke felter du ønsker at se. Læs her om dine muligheder.

Især til: Kontoret


Der er selvfølgelig tilføjet endnu flere funktioner, end dem vi har nævnt her. Læs hele listen med opdateringer via linket nedenfor, så du i endnu højere grad kan udnytte din brug af Minuba.

 

Se listen med alle opdateringer (kræver login)

Vi håber de nye funktioner vil gøre dit arbejde endnu mere effektivt! Har du kommentarer, så er du altid velkommen til at skrive til os.

God arbejdslyst.Med venlig hilsen
Minuba