Nyhedsbrev december - Minuba

Nyhedsbrev december

Julen er så småt over os, og i aften torsdag deler vi årets tidlige julegave ud – en opdatering af Minuba. Vi har udvalgt tre rigtig gode nyheder til dig her i nyhedsbrevet. Husk også at læse alle Minubas opdateringer i linket forneden, så du får det hele med.

time

“Slut med tastefejl i adresserne”

Vi kender alle de små irriterende tastefejl, som til tider sniger sig ind, når kunderne skal oprettes. Derfor vil Minuba automatisk foreslå adresser, når du begynder at skrive. Skriv 4 tegn i adressefeltet, og Minuba foreslår vej, husnr., postnr. og by på den adresse. Lettere bliver det ikke! Læs mere her

Især til: Kontoret, Medarbejdere


“Kilometerpenge, diæter, udlæg? Intet problem!”

Har du eller montøren haft et udlæg, afholdt diæter, km med videre, er det nu nemmere for dig at registrere dem uanset om det hører til en arbejdsseddel eller ej. Nu er det muligt at lave dags-registreringer af udlæg, så er det endnu lettere at få den rigtige dækning vist og ikke mindst at få et bedre grundlag for medarbejdernes udgifter. Klik her for at læse hvordan du fakturerer dit arbejde.

Især til: Kontoret,Medarbejdere

time


time

“Ret avancer og rabatter på én gang”

Det er vigtigt at få de rigtige avancer og rabatter på arbejdssedler og faktura. Har du et større projekt, hvor du skal ændre på mange materialelinjer, kan det være et stort arbejde. Derfor har Minuba udviklet en ny funktion i materialeregistreringen, der tillader dig at sætte avance eller rabat på alle linjer på én gang. Det er effektivt, og du er hurtigt videre! Læs mere her

Især til: Kontoret


Der er selvfølgelig tilføjet endnu flere funktioner, end dem vi har nævnt her. Læs hele listen med opdateringer via linket nedenfor, så du i endnu højere grad kan udnytte din brug af Minuba.

 

Se listen med alle opdateringer (kræver login)

Vi håber de nye funktioner vil gøre dit arbejde endnu mere effektivt! Har du kommentarer, så er du altid velkommen til at skrive til os.

God arbejdslyst.Med venlig hilsen
Minuba