Nyheder - Minuba

Nyheder

 • OPDATERINGER TIL DIT MINUBA

  Opdateringer i Minuba September 2022

  September opdateringen er tilgængelig i din Minuba fredag d. 9. september 2022. Husk, at du altid kan se alle opdateringer på vores Changelog. Den finder du under ‘spørgsmålstegnet’ oppe i højre hjørne inde i din Minuba. 

  Læs mere...
 • Forretingsorienteret studentermedhjælper

  Backend-udvikler i Minuba

  Vil du være med til at digitalisere en hel branche? Vi har travlt hos Minuba, og vi søger derfor en dygtig backend-udvikler til vores hovedkontor i Kongens Lyngby,  så vi kan blive ved med at skalere […]

  Læs mere...
 • Studentermedhjælper til webudvikling

  Vil du være med til at digitalisere en hel branche? Vi har travlt hos Minuba og søger derfor en studentermedhjælper til vores Marketing- og kommunikationsteam, så vi kan blive ved med at skalere og have markedets […]

  Læs mere...
 • OPDATERINGER TIL DIT MINUBA

  Opdateringer i Minuba juli 2022

  Juli opdateringen er tilgængelig i din Minuba fredag d. 15. juli 2022. Husk, at du altid kan se alle opdateringer på vores Changelog. Den finder du under ‘spørgsmålstegnet’ oppe i højre hjørne inde i din Minuba. 

  Læs mere...
 • OPDATERINGER TIL DIT MINUBA

  Opdateringer i Minuba juni 2022

  Juni opdateringen er tilgængelig i den Minuba fredag d. 10. juni 2022. Husk, at du altid kan se alle opdateringer på vores Changelog. Den finder du under ‘spørgsmålstegnet’ oppe i højre hjørne inde i din Minuba. 

  Læs mere...