Nyheder - Minuba

Nyheder

 • Studentermedhjælper inden for forretningsudvikling

  Vil du være med til at digitalisere en hel branche? Vi har travlt hos Minuba og søger derfor en studentermedhjælper, så vi kan blive ved med at skalere og have markedets bedste produkt. Du vil være […]

  Læs mere...
 • OPDATERINGER TIL DIT MINUBA

  Opdateringer i Minuba november2022

  November opdateringen er tilgængelig i din Minuba fredag d. 11. november 2022. Husk, at du altid kan se alle opdateringer på vores Changelog. Den finder du under ‘spørgsmålstegnet’ oppe i højre hjørne inde i din Minuba. 

  Læs mere...
 • OPDATERINGER TIL DIT MINUBA

  Opdateringer i Minuba oktober 2022

  Oktober opdateringen er tilgængelig i din Minuba fredag d. 14. oktober 2022. Husk, at du altid kan se alle opdateringer på vores Changelog. Den finder du under ‘spørgsmålstegnet’ oppe i højre hjørne inde i din Minuba. 

  Læs mere...
 • Byd Minubas nye medarbejdere velkommen

  Minuba udvikler sig hele tiden, og vi har derfor flere nye medarbejdere at introducere jer for! Vi er glade for at Aske, Birgit, Jesper og Lærke, er startet som nye fuldtidsmedarbejdere i Minuba. Vi har desuden […]

  Læs mere...
 • OPDATERINGER TIL DIT MINUBA

  Opdateringer i Minuba September 2022

  September opdateringen er tilgængelig i din Minuba fredag d. 9. september 2022. Husk, at du altid kan se alle opdateringer på vores Changelog. Den finder du under ‘spørgsmålstegnet’ oppe i højre hjørne inde i din Minuba. 

  Læs mere...