Tre nye medarbejdere i Minuba i september - Lær dem bedre at kende her

Hils på Minubas tre nye medarbejdere

Minubas nye medarbejdere

Minuba ansætter en ny praktikant, softwareudvikler og kundesupporter

Byd velkommen til Anders, Adam og Lennart

Minuba vokser og ligeledes gør behovet for at videreudvikle Minubas system, sikre en god brugervenlighed og forsat kunne tilbyde en god support.

Derfor har vi pr. 1. september 2021 budt tre nye medarbejdere velkommen i Minuba: Anders, Adam og Lennart, der er blevet ansat som henholdsvis praktikant, softwareudvikler og kundesupporter. De tre nye Minubians vil have deres daglige gang på Minubas hovedkontor i Kongens Lyngby, hvor de vil være en fast del af Minubas udviklings- og supportteam.

Byd Anders, Adam og Lennart velkommen og lær dem bedre at kende nedenfor.


For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.

Præsentation af Minubas tre nye medarbejdere

Velkommen til Lennart

Lennart er Minubas nye kundesupporter. Han skal sammen med sine øvrige kollegaer i supporten, være med til at yde en god, hurtig og kvalificeret rådgivning til kunderne, så de kan effektivisere driften af deres service- og håndværksvirksomhed.

At kunne tilbyde en god og gratis support, betyder nemlig rigtig meget for alle i Minuba! Det er vigtigt at alle - både enkeltmandsvirksomheden og det store entreprenørfirma med 100 ansatte kan få hjælp, når der er behov for det. Både via mail eller telefon.

Udover at være en fast del af Minubas supportteam i Kongens Lyngby, skal Lennart også varetage en række forskellige administrative opgaver.

Hvad er din baggrund og hvad har du tidligere lavet?

"Jeg er uddannet VVS-rørsmed, men har efterfølgende taget en kandidat i Retorik ved Københavns Universitet. Derudover har jeg arbejdet med supportledelse/undervisning, marketing og kundeoplevelser i telebranchen over de sidste 5 år i bl.a. Fullrate og Yousee."

Hvorfor valgte du Minuba og hvorfor er Minuba et fedt sted at være?

"Jeg syntes at Minuba virkede som en ærlig virksomhed, der valgte at sætte hovednummeret som kontaktnummer på jobopslaget. Det er ikke noget man ser så tit. Derudover har Minuba en god mission – at gøre håndværkere bedre til det kedelige kontorarbejde."


Velkommen til Anders

Anders er Minubas nye fuldtidspraktikant (softwareudvikler) på hovedkontoret i Kongens Lyngby. Han vil indgå som en fast del af Minubas udviklingsteam frem til midten af januar, hvor hans praktikforløb udløber. I Minuba vil han arbejde tæt sammen med de andre softwareudviklere og UX-designere, hvor han blandt andet vil sørge for at vedligeholde og opdatere systemets funktioner og design.

Anders er i gang med sit sjette semester på sin professionsbachelor i softwareteknologi på DTU. Som et led i uddannelsen som softwareingeniør skal man i praktik i en privat eller offentlig virksomhed med relevans for softwareteknologi. I de næste par måneder vil han derfor arbejde på at få noget mere udviklererfaring indenfor den private sektor, samt udvikle sine personlige kompetencer.

Hvorfor valgte du at tage din praktik i Minuba?

"Jeg valgte at tage mit praktikforløb i Minuba på grund af Minubas værdier samt de spændende muligheder for at få et relevant og spændende praktikforløb."


Velkommen til Adam

Adam er Minubas nye softwareudvikler og han har netop færdiggjort sin kandidat som Civilingeniør i Informationsteknologi med speciale i computersikkerhed fra DTU. Adam vil være en fast del af udviklingsteamet i Minuba. Her vil han arbejde tæt sammen med Minubas øvrige udviklere og UX-designere, og vil derfor have sin daglige gang som softwareudvikler på hovedkontoret i Kongens Lyngby.

I Minuba vil han sørge for at vedligeholde og opdatere systemets funktioner og design. Han vil kunne se frem til en sjov og travl hverdag, hvor brugerne er i højsædet. Adam glæder sig til at være med til at digitalisere håndværksbranchen, som virkelig kan drage nytte af de mange digitale værktøjer til at drive deres forretning.

Hvad er din baggrund og hvad har du tidligere lavet?

"Jeg har, siden jeg startede i Minuba som studentermedhjælper, færdiggjort min kandidat som civilingeniør i Informationsteknologi, med studielinjen computersikkerhed. Udover at arbejde som studentermedhjælper i Minuba igennem det sidste års tid, har jeg tidligere arbejdet som databehandler hos TV2." 

Hvorfor valgte du at blive fastansat hos Minuba, og hvorfor er Minuba et fedt sted at være?

”Jeg valgte at starte fuldtid hos Minuba, efter at jeg blev færdig med studiet, da jeg rigtig godt kunne lide den atmosfære og den ”menneskelige” ånd der er her, hvor man føler, at man arbejder for mennesker og ikke bare for at tjene penge."


Fra studentermedhjælper til udvikler i Minuba

Hvis du synes, at Adams' ansigt virker bekendt, så er det ikke helt uden grund. Adam startede nemlig med at arbejde som studentermedhjælper i Minuba, for præcis et år siden (september 2020). Her var han i gang med det sidste år på kandidaten i Informationsteknologi på DTU.

Læs her, hvad hans svar var dengang Minubas marketing- og kommunikationsafdeling lavede et interview med ham i forbindelse med hans nye ansættelse som studentermedhjælper i Minuba.

Læs hele interviewet her.


Et stort velkommen til vores tre nye medarbejdere!

Vi er glade for at have fået jer med ombord.


Nysgerrig? Læs mere her:

Om Minuba

Job og karriere i Minuba

Kontakt os