Er du nysgerrig på Minubas fokus i 2021? Så læs mere her

Minubas fokus i 2021

Minuba tilbageblik

Få et indblik i, hvad vi kommer til at fokusere på

Kalenderen siger nu 2021 og vi er klar til at tage hul på et nyt år. Forhåbentligt bliver det et år med masser af udvikling.

Begyndelsen på et nyt år betyder også nye opdateringer og forbedringer til din Minuba. Men det er ikke noget nyt! Faktisk har du altid fået 10 opdateringer af Minuba om året - ganske gratis, som er en del af det at være kunde i Minuba, og det forsætter vi selvfølgelig med i 2021.

Dermed forsætter vi også med at levere et relevant og professionelt ordrestyringssystem til dig.

I 2021 kommer vi blandt andet til at fokusere på:

  • Serviceaftaler:

Serviceaftaler er en væsentlig del af det, at drive en professionel forretning som håndværker!
I stedet for at se sine kunder som enkeltstående transaktioner, så skal håndværkeren se sine kunder som relationer, der ska vedligeholdes. Når man har gode relationer, så er det sjældent prisen, som er afgørende for, om man får en opgave.

  • Forretningsdrift:

I det nye år kigger vi også på forretningsdrift.
Vi skal gøre det endnu nemmere for Minubas kunder at drive en forretning. Derfor sætter vi fokus på processerne, overblikket og effektiviteten – fra tilbud til faktura, både på de små opgaver og de store projekter. Derudover har Minuba også fokus på vores gratis app, Minuba GO!, så Minubas kunder kan mindske deres administration, hvis deres samarbejdspartnere og under leverandører anvender Minuba GO!

  • Indkøb:

Vi hos Minuba ved, at det at bestille, købe og modtage materialer er en væsentlig del af en håndværkers hverdag.
Derfor sætter vi fokus på at det skal være lettere og mere bekvemt for håndværkeren, og samtidig skal vi bistå grossisten med at gøre det nemt for håndværkeren.

 

Derudover har vi i Minuba altid fokus på, hvordan vi kan gøre Minubas support endnu bedre ved, at besvare vores kunders opkald og mails hurtigst muligt, så de kan komme videre med dagens opgaver.

At kunne tilbyde en god og gratis support, betyder nemlig rigtig meget for os i Minuba! Det er vigtigt at alle - både enkeltmandsvirksomheden og det store entreprenørfirma med flere hundrede ansatte, kan få hjælp til deres Minuba.


Minubas fokus 2021

Fokus i 2021 - et godt samarbejde

Vi glæder os til det nye år, hvor vi ser frem til fortsat at kunne hjælpe din håndværks- og servicevirksomhed med at drive en god og professionel forretning.

Derudover glæder vi os til at forsætte det gode samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere og forventer den samme rivende udvikling i Minuba.