Minuba sponsorerer DM i Skills 2018 - Minuba

Minuba sponsorerer DM i Skills 2018

Minuba er for første gang medsponsor for “DM i Skills” – de årlige danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser, som finder sted 18.- 20. januar 2018 i MCH i Herning.

Minuba ønsker at være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke – og drive virksomhed – på. Derfor synes vi, at det er vigtigt at sætte et positivt fokus på selve håndværksfaget, som et ambitiøst valg med mange muligheder. En god forretning er baseret på dygtige og kompetente medarbejdere, og det starter allerede på skolebænken.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talent og der kåres ”mestre” fra i alt 61 fag – 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag, hvor dygtige unge fra de mange forskellige faggrupper skal vise, hvad de har lært.

Gratis adgang 

DM i Skills 2018 holdes i MCH Herning fra den 18. – 20. januar 2018. Her kan du møde over 300 engagerede elever og lærlinge, som skal dyste mod hinanden for at blive Danmarks bedste indenfor netop deres fag. Dm i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang.

Et større fokus på erhvervsuddannelserne

Det er nonprofit organisationen SkillsDenmark, der står bag DM i Skills. De arbejder blandt andet med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser. DM i Skills er med til at vise erhvervsuddannelsernes mange muligheder til omverdenen og bidrager samtidig til at skærpe de unges faglige niveau.

Læs mere på skillsdenmark.dk – her kan man også se ”live streams” under eventet.