Minuba sponsorerer DM i Skills 2020 - Minuba

Minuba sponsorerer DM i Skills 2020

Minuba sponsorer DM i Skilss

Minuba er medsponsor til DM i Skills for tredje gang

DM i Skills er de årlige danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser. Her får de unge chancen for at vise deres talent og ved DM i Skills i 2020 dyster ”mestre” fra i alt 66 fag - 46 og 20 demonstrationsfag i konkurrencen om at blive dette års danmarksmester indenfor deres fag.

Minuba vil være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor er Minuba, ved DM i Skills 2020, medsponsor for tredje gang.

- Vi vil gerne være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor synes vi, at det er vigtigt at sætte et positivt fokus på håndværksfaget, som et ambitiøst valg med mange muligheder. En god forretning er baseret på dygtige og kompetente medarbejdere, og det starter allerede på skolebænken, fremhæver Casper Hassø Nielsen adm. direktør for Minuba.


 

Minuba sponsorerer DM i Skills

Et større fokus på erhvervsuddannelserne

Det er nonprofit organisationen SkillsDenmark, der står bag DM i Skills. De arbejder blandt andet med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser.
DM i Skills er med til at vise erhvervsuddannelsernes mange muligheder til omverdenen og bidrager samtidig til at skærpe de unges faglige niveau. Noget som Minuba gerne vil støtte op om.

Det kom derfor også til udtryk ved DM i Skills 2019, hvor Minuba udover at være medsponsorer også stillede det digitale fakturerings og ordrestyringsprogram, af samme navn, til rådighed for elektrikerlærlingen. Det var første gang nogensinde, at der blev anvendt digital ordrestyring til DM i Skills!

Læs mere om, hvorfor det er vigtigt med digital kvalitetssikring.

 


 

Digital, webbaseret kvalitetssikring og dokumentation på programmet

Årsagen til at elektrikerlærlingen anvendte Minuba til kvalitetssikring og dokumentation var, at der hos elektrikerlærlingene stod digital, webbaseret kvalitetssikring og dokumentation på programmet, da de skulle dyste om podiepladsen.

En del af de opgaver, som elektrikerlærlingene skulle konkurrere i, blev derfor løst via Minubas online fakturerings- og ordrestyringssystem. Noget som Minubas adm. direktør, Casper Hassø Nielsen var meget glad for:

- Der er allerede mange af lærlingenes mestre som bruger Minuba og vi har stillet vores værktøj til rådighed på flere erhvervsskoler, så eleverne på den måde får en realistisk tilgang til uddannelsen også når de er på skoleophold, forklarede han dengang i en artikel i Mester Tidende.

Læs artiklen her og bliv endnu klogere på, hvorfor der stod digital kvalitetssikring på programmet.

 

Minuba fakturering og ordrestyring

 

Minuba sponsorerer DM i Skills 2

Gratis adgang
DM i Skills 2020 afholdes i Bella Centret i København fra torsdag d. 16. januar til lørdag d. 18. januar. Her kan du møde en masse engagerede elever og lærlinge, som skal dyste mod hinanden for at blive Danmarks bedste indenfor netop deres fag.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang.

Et større fokus på erhvervsuddannelserne
Det er nonprofit organisationen SkillsDenmark, der står bag DM i Skills. De arbejder blandt andet med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser. DM i Skills er med til at vise erhvervuddannelsernes mange muligheder til omverdenen og bidrager samtidig til at skærpe de unges faglige niveau.

Læs mere på skillsdenmark.dk – her kan man også se ”live streams” under eventet.


Mød virksomheden Minuba

Se videoen og bliv klogere på, hvorfor vi har valgt at sponsorere DM i Skills for tredje gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.