Minuba sponsorerer DM i Skills 2021 - Læs hvorfor

Minuba sponsorerer DM i Skills 2021

Minuba støtter fremtidens faglærte gennem DM i Skills

DM i Skills er et stort og årligt danmarksmesterskab for elever på erhvervsuddannelserne. Her kæmper omkring 300 elever fra forskellige uddannelser (fag) om at blive danmarksmester indenfor netop deres håndværks- eller servicefag. Til DM i Skills 2021 var det meningen at "mestre” fra i alt 48 fag, skulle dyste i konkurrencen om at blive dette års danmarksmester indenfor netop deres fag. Desværre satte coronaepedemien en stopper for det store danmarksmesterskab, som ellers skulle have været afholdt i Fredericia den 4. – 6. februar 2021 i Messe C.

For Minuba er DM i Skills en hjertesag. Derfor har vi valgt at fortsætte vores sponsorat af SkillsDenmark - også selvom DM i Skills 2021 blev aflyst på grund af coronaepedemien. Dette har vi fordi, vi gerne vil sikre at SkillsDenmark fortsat kan eksponere faguddannelserne og talentudvikle de unge faglærte:

”Vi har valgt stadig at bakke op om DM i Skills, selvom det ikke afholdes i år grundet COVID-19. Det gør vi, da vi gerne vil sikre at SkillsDanmark fortsat kan eksponere faguddannelserne og talentudvikle de unge. Håndværksfaget udgøre en ekstrem vigtig del af vores samfund, og Minuba holder naturligvis hånden under de dygtige unge mennesker, der har valgt en faglig og erhvervsmæssig uddannelse. Derudover, synes vi også, at det er vigtigt at støtte alle de andre servicefag, der er med i Skills. Nogle af disse har været hårdt ramt under corona, og vi mener, at det derfor, om muligt, er endnu vigtigere i disse tider at støtte de unge, der i fremtiden skal bære disse fag”, udtaler Casper Hassø Nielsen, der er administrerende direktør i Minuba.

Vi ser os selv, som en vigtig del af fremtiden omkring udviklingen af talenter indenfor håndværks- og servicebrancherne. Derfor vil vi gerne bidrage til at Danmark både får flere - og dygtigere faglærte: ”I en tid, hvor uddannelser og den yngre generation er under et særligt pres, skal vi sikre, at fagligheden hos de unge forbliver i topform - da det er ungdommen, der udgør Danmarks fremtid og økonomiske vækst. SkillsDanmark er derfor et initiativ som vi i Minuba er meget begejstrede for og fortsat vil støtte”, udtaler Casper Hassø Nielsen.


Øget indblik i branchen skal hjælpe

DM i Skills giver et øget indblik i branchen, mens de forskellige erhverv kan gøre sig attraktive overfor de potentielle nye kræfter, som der er brug for i branchen:

"Minuba vil hjælpe håndværkere med at drive en professionel forretning og vi ser netop, at evnen til at skabe en forretning, starter med en god faglig ballast. Det er derfor rigtig vigtigt, at vi fastholder og øger tilgangen af lærlinge til håndværksfagene, og at håndværksvirksomhederne ser den værdi, som lærlinge kan være med til at tilføje til virksomheden. Derudover skal mester bruge lærlingenes kompetencer for, at sikre virksomhedens og branchens fremtid og dermed undgå, at der mangler gode medarbejdere om 5 år!", udtaler Casper Hassø Nielsen.


For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.