Minuba søger fire nye medarbejdere - Minuba

Minuba søger fire nye medarbejdere

Nye stillinger i Minuba

Se de nye stillinger her:

Proaktiv, kreativ og ambitiøs Digital Designer

Vi søger en designer, som dagligt skal indgå i den videre udvikling og optimering af begge ender af Minuba produktet – vores app er en hybrid app. Du er selvstændig, proaktiv og komfortabel med at indgå i et team af både UX og softwareudviklere.

Endvidere har du erfaring med design af responsive hjemmesider og øje for brugervenlighed er et must-have. Helst med mere end 2 års erfaring med lignende arbejde. 

Læs mere og søg stillingen her

Medarbejder med sans for drift og udvikling af infrastruktur

Som it-administrator vil dine daglige opgaver vil bestå i at vedligeholde og optimere vores infrastruktur herunder Firewalls, Backup, Virtuelle miljøer (Hyper-V), Domæner mv.. 

Du er både åben for at lære og researche nye teknologier samt dele din viden med kollegaer. Desuden skal du kunne være med til at sætte standarden for både vores processer samt valg af teknologi i fremtiden. 

Læs mere og søg stillingen her

Ambitiøs junior software udvikler

Du vil til dagligt indgå i et af vores teams typisk bestående af fire udviklere, hvor du vil være med helt fra idéfasen og deltage i designprocessen. Vi arbejder med at få kvantificeret vores mål og opgaver til en reel udviklingsopgave. 

Du er selvstændig, proaktiv og komfortabel med at indgå i et større team af udviklere og uddannelse inden for udvikling fx ingeniør, datalog eller lignende.

Læs mere og søg stillingen her

Senior software udvikler

Som senior udvikler bliver du ansvarlig for at sætte retningen for samt faciliteringen af samarbejdet og kommunikationen i teamet men også til resten af organisationen. Du har fokus på kvalitet, er ambitiøs og går op i det du laver – så du kan vokse som en naturlig del af os.

Du vil være med til at beslutte, hvordan processer skal fungere og hvilke teknologier vi fremadrettet bør kigge på og benytte. Derudover vil du indgå i vores analyse-, kravs- og designproces samt være med til at implementere, teste samt release de løsninger, som vi producerer.

Læs mere og søg stillingen her

Disse artikler kunne også være relevante for dig: