Minuba service opdatering den 19-03-2015 - Minuba

Minuba service opdatering den 19-03-2015

Torsdag d. 19. marts 2015 gennemførte vi en serviceopdatering af Minuba. Opdateringen indeholdt mere end 60 nye tilføjelser, forbedringer og rettelser.

De vigtigste tiltag og forbedringer er:

  • Mulighed for at oprette tilbagevendende ordretyper, for eksempel service-opgaver eller lignende (læs en vejledning her)
  • Mulighed for at oprette egne kvalitetssikringsdokumenter (læs en vejledning her)
  • Listen med arbejdssedler i ‘Min plan’ er nu sorteret efter hvilken periode opgaverne er planlagt til at skulle udføres i – baseret på mulighed for at angive udførelsesperiode direkte på ordrer (læs en vejledning til angivelse af udførelsesperiode her)
  • Forbedringer af ‘Planlægning’ og ‘Min tid’, herunder hastighedsforbedringer samt flere mulige visningsperioder, eksempelvis 14 dage og 21 dage (’Planlægning’)
  • Forbedret mailindstillinger, herunder at fejlmeddelelser ved manglende levering til modtager videresendes til din mailadresse

Vil du se en liste over alle tilføjelser, forbedringer og rettelser skal du logge ind i systemet, klikke på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne og vælge ’Opdateringer’ i menuen.

Vi er glade for nu at kunne præsentere et nemmere, hurtigere og bedre Minuba for dig og håber denne opdatering vil effektivisere din drift yderligere. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Support på support@minuba.dk eller tlf.: 70 70 20 37.