Minuba på BYGGERI’16 - Minuba

Minuba på BYGGERI’16

Byggeri 2016

Den 1.-2.-3.-4. marts deltog Minuba på Byggeriets messe 2016 i Fredericia sammen med DANSK BYGGERI, hvor der gik 26.285 mennesker gennem dørene under de fire dage messe varede.
Det primære fokus for Byggeri-messen, der afholdes med 24 måneders mellemrum, er produkterne til byggeriet, og ikke så meget IT og anden software.
Som Samarbejdspartner til Dansk Byggeri var Minuba dog inviteret ind i de ”hellige haller” sammen med Dansk Byggeri. Det var rigtigt godt at dele messe-stand med Dansk Byggeri, da håndværkerne derved kunne fornemme robustheden i Minuba og vores driftssystem.

Vi var glade for at møde en masse eksisterende kunder, at møde rigtigt mange potentielle kunder og ikke mindst at få lavet aftale med nogle nye kunder.
Samtidig er der en uvurderlig mængde information om håndværkernes behov, som vi altid er glade for at få del, og som vi med glæde giver videre til vores kunder i den kommende tid.

Minuba vil gerne takke Jan Hesselberg og DANSK BYGGERI for en god messe, og for muligheden for at deltage. Vi glæder os allerede til om 2 år!