Minuba på BASIT 2016 – Byggeriets IT-messe - Minuba

Minuba på BASIT 2016 – Byggeriets IT-messe

Den 9.-10.-11. februar deltog Minuba på Byggeriets IT-messe i Høje Taastrup, Middelfart og Aarhus, hvor der sammenlagt deltog omkring 400 personer. Temaet for messen var bedre overblik, øget effektivitet samt betaling for udført arbejde, herunder for ekstra-arbejde.

Eftersom disse emner, hvert og et, er grundlæggende for Minubas værdiskabelse hos håndværkerne, så passede Minuba utroligt godt ind i hele messe-temaet. Vi havde en masse gode snakke med potentielle kunder, og ganske IT-parate virksomheder. Vi takker for feed-backen fra alle dem vi talte med, og forslagene til forbedringer af Minuba tager vi med til næste Brugergruppemøde.

For første gang havde Minuba taletid på IT-messen, og det var en spændende oplevelse – som vi delte med vores stærke samarbejdspartner regnskabssystemet Billy. Vi havde både mange og få tilhører, men hver gang var det med gode spørgsmål og en god dialog med de potentielle kunder. Vi fik god erfaring og rig mulighed for at fortælle om vores vision, og til at fortælle hvorfor vi mener, at Minuba sælger et samarbejde – mere end vi sælger et online drifts system.

Minuba vil gerne takke Martin Profit og Martin Joost og hele BASIT TEAMET for nogle gode dage og for en god messe. Vi er glade for at kunne deltage og vi glæder os til næste år!