Minuba Aps giver håndværkere en gratis app til fakturering og ordrestyring - Minuba

Minuba Aps giver håndværkere en gratis app til fakturering og ordrestyring

Minuba Aps lancerer en gratis app, som skal gøre hverdagen nemmere for små håndværks- og servicevirksomheder.

Nu kan de små håndværksvirksomheder glæde sig over en gratis version med op til 2 brugere af det online fakturerings- og ordrestyringssystem, Minuba - nemlig Minuba GO!

Ved at lancere Minuba GO! vil Minuba give mindre håndværksvirksomheder en mulighed for at vækste deres forretning og konkurrere på markedet – helt gratis.

Med Minuba GO! får de små håndværksvirksomheder blandt andet mulighed for at oprette tilbud og ordrer, administrere og registrere timer og materialer samt udarbejde og sende fakturaer direkte til kunden. Ligesom man kender det fra Minuba i dag. Se evt. alle funktioner ved Minuba og Minuba Go.

Danske håndværkere kan digitalisere deres forretning, helt gratis

Minuba GO! får altså en helt speciel betydning for de nystartede og mindre håndværksvirksomheder. Ved at få adgang til gratis professionel fakturering og ordrestyring, betyder det at håndværkeren nu har alle informationer samlet i én app i lommen. Han skal derfor ikke rode rundt efter gamle noter, eller krøllede arbejdssedler når han skal ud til kunderne og udføre arbejdet.

I hverdagen vil håndværkeren bare skulle logge ind i Minuba GO! og gå ind i sit ”Overblik” for hurtigt at finde ud af, hvor han skal hen den dag, samt hvilken type arbejde han skal udføre. Når han er ude på opgaven, vil han hurtigt kunne registrere sine timer og materialer i sin app, samt tilgå dokumentation og udfylde kvalitetssikringsdokumenter. Når han har udført arbejdet hos kunden, er sagen klar til at blive faktureret med det samme.

Håndværkerne får altså mulighed for gratis at effektivisere deres virksomhed igennem hele værdikæden, og kan vækste deres forretning samtidig med, at de slipper for alle papirbunkerne.

Gratis app till håndværkere

Hent appen i dag, mester!

Minuba GO! er dog ikke nogen ny idé for Minuba og har været længe undervejs. Den nye gratis app skal være med til at støtte Minubas mission om, at hjælpe alle håndværkere med at drive en professionel forretning:

"Minuba vil hjælpe håndværkere med at drive en professionel forretning og vi ser netop, at evnen til at skabe en forretning starter med et godt online værktøj.” - udtaler adm. direktør for Minuba, Casper Hassø Nielsen.

Appen kan hentes allerede i dag i både Google Play og Appstore og kan bruges på alle slags smartphones.

Læs mere om Minuba GO! og download appen her: https://minubago.dk