Minuba vil tættere på kunderne - åbner kontor i Århus

Minuba rykker nærmere kunderne og åbner kontor i Århus.

Minubas nye kontor i Aarhus

Minuba åbner nyt kontor på Workspace i Århus

Hos Minuba vil man tættere på de jyske kunder og udvider derfor med en ny afdeling i Århus. Med det nye kontor håber Minuba på at skabe endnu mere interesse for digitalisering af håndværks- og servicevirksomheder i det jyske.

Minuba har været på en fantastisk vækstrejse igennem de sidste par år og har i 2017 fået 24 nye medarbejdere med ombord. Rejsen forsætter i 2018, og derfor vil Minuba fremadrettet også være tilstede i Danmarks næststørste by, smilets by, Århus: ”Vi har længe haft et ønske om at komme tættere på vores kunder i det jyske, og vores tilstedeværelse i Århus er med til at bringe vores rejse videre i den positive retning”, udtaler Christoffer Feldt-Sørensen, landechef for Minuba.

Minuba åbner nyt kontor i Århus

Tættere på kunderne

Formålet med det nye kontor er at være tæt på de lokale håndværks- og servicevirksomheder, men også at komme i dialog med lokale potentielle samarbejdspartnere: ”Vi vil gerne være en del af og engagere os i det jyske lokalsamfund og sætte fokus på, hvordan man driver en professionel virksomhed i dagens Danmark. Det er meget vigtigt for os, at eksisterende og potentielle kunder ved, at de kan forvente et tæt samarbejde og en god support, når de vælger Minuba til driften af deres virksomhed. Og at det gode samarbejde med vores jyske samarbejdspartnere bliver til flere relevante og spændende gå-hjem-møder mv.”, udtaler landechef, Christoffer Feldt-Sørensen.


 

Gode forudsætninger for tættere dialog og samarbejde

Ønsket om samarbejde, tæt dialog og nærhed med kunderne er udgangspunktet for beslutningen om at åbne kontoret i Århus:

”Kontoret i Århus vil give de bedste forudsætninger for et godt samarbejde og for levering af vores fantastiske elektroniske sagsstyring til vores jyske kunder. Det giver mulighed for at møde kunderne der hvor de er og kunne tilbyde samme muligheder, som vi gør til vores kunder på Sjælland.”, udtaler Christoffer Feldt-Sørensen. Tæt dialog og det gode samarbejde med kunderne er noget, som Minuba vægter højt.

Minuba åbner nyt kontor i Århus

 

Det nye kontor i Århus

Smilets by, Århus

Minubas nye kontor i Århus er en del af kontorfællesskabet WorkSpace, som er beliggende imellem Ringvejen O2 og Ringgade O1. Det gør beliggenheden meget central og nem at komme til for både Minubas sælgere, kunder og samarbejdspartnere.

Den gode centrale placering giver gode rammer for samarbejde og dialog, og man kan f.eks. nemt forestille sig, at nogle af Minubas mange dialogmøder i fremtiden bliver afholdt på det nye kontor i Århus.


 

Nyt kontor i Århus
Nyt Minuba kontor i Århus
Workspace Minuba Århus