Minuba søger softwareudviklere - Minuba

Minuba søger softwareudviklere

Softwareudvikler til international SaaS virksomhed

Vil du være med til at digitalisere en hel branche? Vi har travlt hos Minuba og søger derfor softwareudviklere til to nye udviklingsteams, der skal gøre det muligt for os, at blive ved med at skalere og have markedets bedste produkt.

Kort om os

Minuba er Europas førende app til online ordrestyring og fakturering til service- og håndværksvirksomheder, med datterselskaber i flere lande.

Vi arbejder hver dag på at gøre en forskel i håndværks- og servicebranchen. Vi hjælper kunderne med at digitalisere deres forretning og gå fra papir og blyant til online ordrestyring. Kort fortalt er vi ved at ændre måden 7% af klodens arbejdsstyrke arbejder på.

I det daglige arbejder vi tæt sammen, der er kort vej fra beslutninger til handlinger, og vi får tingene gjort! 

Dine arbejdsopgaver

Du vil blive en del af vores udviklingsafdeling og indgå i et af vores udviklingsteams, som typisk består af designere og udviklere. Vi arbejder normalt i sprints i op til fire ugers varighed, med en brugercentreret og iterativ tilgang til vores løsninger.

Som softwareudvikler hos os får du mulighed for at sætte retningen og facilitere samarbejde og kommunikation i teamet samt til resten af organisationen og du vil være med til at optimere, hvordan vores arbejdsprocesser fungerer.   

Derudover vil du indgå i vores analyse-, kravs- og designproces samt være med til at udvikle og teste de nye features. I samarbejde med vores DevOps vil du være med til vores releases og arbejde med continous deployment. Sammen med vores supportteam er du med til at afstemme kode med virkelighed og om vores løsninger afdækker kundernes reelle behov.

Kort og godt – Du vil få indflydelse på måden håndværksbranchen fremover vil bruge IT-løsninger i dagligdagen.

Det kan du

Vi forestiller os, at du er komfortabel med at indgå i et team af flere udviklere.

Du har fokus på kvalitet, er ambitiøs og går op i det du laver – så du kan vokse som en naturlig del af os.

Du er pragmatisk og tilstræber at fastholde deadlines og aftalte mål.

Du er både åben for at lære og selv researche teknologier og dele din viden med kollegaer.

Du vil få indflydelse på både vores processer, og være med til at gøre vores produkt bedre for vores kunder!

Du har gerne en uddannelse inden for softwareudvikling. Det er en fordel, hvis du har kendskab til flere af de teknologier, som vi benytter os af i vores webapplikationer og apps såsom: TypeScript, VUE, Quasar, JAVA, SQL, JSON, XML, Cordova.

Som den rette person vil du vokse sammen med Minuba og du vil få et stort ansvar og ejerskab over egen tid og arbejdsprocesser.

Vil du være en del af Minuba?

Som en del af Minuba er du sikret minimum én sommerfest og én julefrokost om året. Vi arbejder hårdt og har det mindst ligeså sjovt.

Vi lover dig en høj læringskurve, spændende udfordringer og et hyggeligt arbejdsmiljø. 

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt Luis Knudsen på tlf.: 7070 2037. Send os din ansøgning og CV på job@minuba.dk.

Da vi løbende afholder samtaler, håber vi, at du vil sende din ansøgning så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt dit CV.