Minuba søger softwareudviklere!

Minuba jobsøgning

Tag et sprint, og bliv vores nye softwareudvikler!

Netop nu søger vi softwareudviklere til vores udviklingsteams på vores hovedkontor i Kongens Lyngby. Er det dig?

Virksomheden

Minuba ApS så for alvor dagens lys i 2010 og leverer i dag online ordrestyring og fakturering til service- og håndværksvirksomheder i både Danmark, Sverige, Norge og Holland.

Vi arbejder for at gøre en forskel i håndværks- og servicebranchen og hjælper kunderne med at digitalisere deres forretning og dermed gå fra papir og blyant til online ordrestyring.

Vi har et hyggeligt arbejdsmiljø med en flad og uformel virksomhedsstruktur, hvor der er en åben kommunikation og samarbejde.

Arbejdsopgaver

Du vil til dagligt indgå i et af vores teams, som typisk består af fire udviklere. Vi arbejder i sprints i fire til fem ugers varighed.

Som softwareudvikler er du med til at sætte retningen og facilitere samarbejde og kommunikation i teamet samt til resten af organisationen.

Du vil have indflydelse på, hvordan processer skal fungere og hvilke teknologier vi fremadrettet bør kigge på og benytte. Derudover vil du indgå i vores analyse-, kravs- og designproces samt være med til at implementere, teste samt release de løsninger, som vi producerer. Undervejs forventes det, at du løbende opsøger interessenter for at afstemme kode med virkeligheden og kundernes reelle behov.

Det kan du

Vi forestiller os, at du er selvstændig, proaktiv og komfortabel med at indgå i et team af udviklere.

Du har fokus på kvalitet, er ambitiøs og går op i det du laver – så du kan vokse som en naturlig del af os.

Du er pragmatisk og tilstræber at fastholde deadlines og aftalte mål.

Du er både åben for at lære og selv researche nye teknologier og dele din viden med kollegaer. Du vil få indflydelse på både vores processer, vores valg af teknologi i fremtiden, og være med til at gøre vores produkt bedre for vores kunder!

Du har en uddannelse inden for udvikling såsom ingeniør, datalog eller lignende. Det er en fordel, hvis du har kendskab til flere af de teknologier, som vi benytter os af i vores webapplikationer og apps som fx: SQL, JSON, XML, VUE, Quasar, TypeScript, jQuery, Cordova.

Hvad vi kan tilbyde dig?

Som softwareudvikler hos Minuba, vil du få en unik mulighed for at sætte dit fingeraftryk på udviklingen og måden hvorpå en hel branche fremover vil bruge IT-løsninger i dagligdagen.

Du vil få indflydelse på måden håndværksbranchen fremover vil bruge IT-løsninger i dagligdagen. Dette i en spændende vækstvirksomhed med internationale perspektiver.

Som den rette person vil du vokse sammen med Minuba og du vil få et stort ansvar og ejerskab over egen tid og arbejdsprocesser.

Vil du være en del af Minuba?

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt Peter Tving på tlf.: 7070 2037. Send os din ansøgning/CV på development-jobs@minuba.dk.

Da vi løbende afholder samtaler, håber vi, at du vil sende din ansøgning så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt dit CV.
Ansøgningsfristen er den 1/4 2020.