Minuba og MobilePay

Få nemmere betaling for dit udførte stykke arbejde

Med vores integration til MobilePay, kan du let få din virksomheds MobilePay QR-kode på dine fakturaer, så dine kunder let kan betale for det udførte stykke arbejde.

Med over 4 millioner brugere, er der stor sandsynlighed for, at mange af dine kunder bruger MobilePay.

Ved at tilbyde betaling via MobilePay på din faktura, vil du give dine kunder en hurtig og sikker måde at betale dig på, og du vil samtidig modtage dine penge hurtigere – en win-win situation!


Få betalingen klaret ude hos kunden med Minuba og MobilePay

Få betalingen klaret ude hos kunden

Med Minubas online arbejdsseddel kan du både time- og materialeregistrere i vores App, mens du udfører dit arbejde. Når du er færdig, kræver det ikke mere end et par klik at oprette og sende din faktura til kunden. Herved slipper du for at skulle forbi kontoret med fedtede arbejdssedler og overflødigt administrativt arbejde.

Med muligheden for at fakturere ude hos kunden og integrationen til MobilePay, kan du let klare betalingen sammen med din kunde, så du modtager dine penge med det samme. Den lette fakturering i Minuba og hurtigere betaling med MobilePay, vil spare dig for en masse kreditdage, og du vil derfor kunne øge likviditeten i din forretning.


Sådan opsætter du integrationen til MobilePay

Hvis du allerede har tilmeldt din virksomhed til MobilePay, tager det ikke mere end ét minut at opsætte integrationen, og du vil efterfølgende kunne se din MobilePay QR-kode på dine fakturaer. Vær dog opmærksom på at MobilePay har en standart maksimal overførelsesgrænse på 10.000, og at QR-koden derfor kun vil blive vist på fakturaer med mindre beløb.

Hvis du endnu ikke har tilmeldt din virksomhed til MobilePay, kan du nemt gøre det på MobilePays hjemmeside. 

Sådan opsætter du integrationen til MobilePay i Minuba

Sådan opsætter du integrationen til MobilePay

Se videoen og lær, hvordan du hurtigt kan opsætte integrationen til MobilePay.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.