Husk din bundlinje, mester! - Minuba

Husk din bundlinje, mester!

Ordrestyring i minuba

Husk din bundlinje og undgå risici og potentiel konkurs

Foråret nærmer sig, og rundt omkring i landet er der byggeboom! Kampen om de dygtige folk i håndværks- og servicebranchen er i gang, og ordrebogen er hos mange rødglødende. Selvom det kun lyder positivt, så resulterer det i at mange i travlheden, glemmer at kigge på deres bundlinje. Det er risikabelt! For hvordan ved du så, hvor du reelt set tjener dine penge, eller hvor du bør optimere dine arbejdsgange?

Netop dette scenarie italesætter Mester Tidende i en artikel fra den 12. april 2018. For vigtigheden i at holde styr på, om du reelt set tjener penge og arbejder mest fordelagtigt er stor!

For at få styr på bundlinjen er det nødvendigt med et overblik over din forretning? Men hvordan får du overblikket, hvis informationerne om din forretning ligger spredt rundt i firmabiler eller i rodebunker på kontoret?

Minuba har løsningen!

Med Minuba får du først og fremmest samlet hele din forretning ét sted! 

Derudover kan du altid tage temperaturen på din forretning. For med Minubas 'Ledelsesoverblik' får du fuldt overblik over alle sager samt din økonomi. Dermed ved du, hvordan du skal fordele din tid, for at arbejde mest effektivt og lønsomt.

Så selvom stakken med opgaver vokser sig større, kan du som mester altid nemt holde styr på sagerne, medarbejderstaben - ALT!

Tjek din pipeline, og se hvor du tjener dine penge

Med et enkelt klik, viser Minuba din forretnings omsætning og pipeline. Dermed kan du med det samme se, hvor mange penge der er på vej ind, hvilke materialer du sælger mest af, eller hvilke afdelinger, som tjener flest penge.

Minuba viser dig faktuelle tal, som du kan bruge til noget. Så er det nemt at se, hvad du gør godt - og hvad du kan gøre endnu bedre!

Læs mere om Minubas 'Ledelsesoverblik' her

Minuba og Mester Tidendes anbefaling er klar! Invester i et IT-værktøj, som både kan effektivisere din virksomhed og sikre, at du har kontrol over omsætning og indtjening.

 

 

Læs også:

> Læs hele artiklen i Mester Tidende her

> Minubas 'Ledelsesoverblik

> Fuld adgang på farten med Minubas app