Hils på Minubas nye studentermedhjælpere - Minuba

Hils på Minubas nye studentermedhjælpere

Minuba udvider kollegastablen med to nye studentermedhjælpere. Begge kan hjælpe med at bringe nye, friske input til Minuba. Byd dem stort velkommen og lær dem bedre at kende lige her.

Velkommen til Lara Schmiedhoff

Hvad er din baggrund og hvilke studiejobs har du tidligere haft?

"Jeg har en bachelor i Forretningsadministration og er nu i gang med min kandidat i International Marketing og Ledelse. Under mit studie har jeg arbejdet i forskellige startupvirksomheder, hvor mit fokus bl.a. har været marketing. Jeg synes startup branchen er interessant, så det er spændende at blive en del af Minuba som studentermedhjælper."

Hvorfor valgte du at blive studentermedhjælper i Minuba?

"Jeg er først og fremmest meget imponeret over Minuba systemet, som jeg synes er meget intuitivt. Jeg er interesseret i digitalisering, og synes at Minuba bringer stor værdi til håndværks- og servicebranchen. Faktisk synes jeg, at Minuba er den perfekte it-løsning for håndværkere. Desuden var passionen og energien i Minuba teamet også det, som overbeviste mig. Derfor glæder jeg mig meget til at begynde."

Hvilken værdi kan du bringe til Minuba?

"Jeg kan bringe værdi i form af, at jeg som studerende har friske idéer direkte fra universitetet. Dermed kan jeg tilføje et nyt mindset og hjælpe til at videreudvikle Minuba."

Velkommen til Lara Schmiedhoff
Velkommen til Niclas

Velkommen til Niclas André de Voss

Hvad er din baggrund og hvad har du tidligere lavet?

"Jeg har tidligere arbejdet i Matas Webshop samt i REPEAT Fitness, hvor jeg har lavet en bred vifte af både praktiske og administrative opgaver.

Sidste sommer blev jeg færdig med min bachelor i Erhvervsøkonomi og Filosofi på CBS, og jeg læser nu en cand.merc. i Management of Innovation and Business Development."

Hvad skal du lave hos Minuba?

"Som studentermedhjælper i Minuba bliver min rolle at hjælpe til i de forskellige afdelinger, hvor der er brug for det. Dette gør, at jeg får meget alsidige opgaver i Minuba, dog med et fokus på, at jeg også kommer til at løse opgaver, der relaterer sig til mit studie på CBS.

Jeg har igennem min bachelor tilegnet mig gode evner inden for bl.a. kvalitativ analyse og metoder som 'sensemaking', som i kombination med min akademiske viden inden for innovationsledelse og forretningsudvikling forhåbentlig kan bidrage til nye indsigter omkring Minubas kunder, innovationsprocesser og potentiel forretningsudvikling."

Hvorfor valgte du at blive studentermedhjælper hos Minuba, og hvorfor er Minuba et fedt sted at være?

"Jeg har altid været meget tiltrukket af startup miljøet, og da jeg hørte om Minuba til et startup event på CBS, var jeg sikker på, at Minuba var et rigtigt match til min profil.

Kombinationen af Minubas innovative produkt, ambitioner for fremtiden og virksomhedskultur gør, at Minuba har de perfekte rammer til, at jeg kan udvikle mig både professionelt og personligt.

Minuba har en virksomhedskultur, hvor alle får mulighed for at påtage sig ansvar, og hvor det bedste argument vinder, selv hvis det blot kommer fra en studentermedhjælper. Det finder jeg ekstremt inspirerende og motiverende."

 

Et stort velkommen til jer begge! Vi er glade for at have jer med ombord.

Disse artikler kunne også være relevante for dig: