Minuba ansætter 2 nye softwareudviklere - Lær dem bedre at kende her

Hils på Minubas nye medarbejdere

Minuba ansætter to nye softwareudviklere

Byd velkommen til Michael og Simon

Minuba vokser og ligeledes gør behovet for at videreudvikle Minubas system samt sikre en god brugervenlighed.

Derfor har vi pr. 1. marts 2021 budt to nye medarbejdere velkommen i Minuba: Simon og Michael, der begge er blevet ansat som softwareudviklere. De to nye softwareudviklere vil have deres daglige gang på Minubas hovedkontor i Kongens Lyngby, hvor de vil være en fast del af Minubas udviklingsteam.

Byd Michael og Simon velkommen og lær dem bedre at kende nedenfor.


Præsentation af de to nye medarbejdere i Minuba

Minuba to nye softwareudviklere

Velkommen til Michael

Michael er én af Minubas to nye softwareudviklere. Han er uddannet datamatiker fra Copenhagen Business Academy i sommeren 2020, og vil være en fast del af udviklingsteamet i Minuba. Han vil arbejde tæt sammen med Minubas andre udviklere og UX-designere, og vil derfor have sin daglige gang som softwareudvikler på hovedkontoret i Kongens Lyngby.

I Minuba vil han sørge for at vedligeholde og opdatere systemets funktioner og design. Han vil kunne se frem til en sjov og travl hverdag, hvor brugerne er i højsædet. Michael glæder sig til at være med til at digitalisere en branche, som virkelig kan drage nytte af de mange digitale værktøjer til at drive deres service- eller håndværksvirksomhed.

Hvad er din baggrund og hvad har du tidligere lavet?

"Jeg har under min uddannelse som datamatiker haft flere studiejobs med forskellige arbejdsopgaver. Jeg har arbejdet som hjælpelærer til et JavaScript kursus på Copenhagen Business Academy ved Søerne, som datamatikerrepræsentant til uddannelsesmessen KarriereTanken og IT-supporter/Full-Stack udvikler hos Camping Vision. Under min uddannelse som datamatiker har jeg haft en fuldtidserhvervspraktik, som jeg tog hos Camping Vision som Full-Stack udvikler igennem et halvt år. Under min uddannelse som softwareudvikler har jeg har haft et studiejob som hjælpelærer til 3. Semester studerende på datamatikeruddannelsen."

Hvorfor valgte du Minuba og hvorfor er Minuba et fedt sted at være?

"I den digitale verden skal vi altid være i konstant udvikling. Det er derfor også essentielt at holde sig opdateret og tænke langsigtet. Hos Minuba hjælper vi virksomheder med at få overblik over deres egen virksomhed, så de kan være øge deres produktivitet. Derfor vil jeg gerne være en del af Minuba, da jeg på den måde er med til at hjælpe rigtig mange mennesker rundt om i verdenen.

Desuden giver Minuba også plads til, at de nyeste i familien kan være på lige fod med alle andre medarbejdere. Selvom at jeg sidder i en udviklingsposition får jeg også mulighed for at styrke mine kompetencer inden for andre områder end kun udvikling, og lærer om de andre afdelinger.

Minuba er i vækst og de giver rigtig mange muligheder for mig som udvikler. Det gør efter min mening Minuba til et langt mere interessant sted at arbejde. Vi er med til at være nytænkende og løsningsorienteret, men samtidig også at vi sørger for at vedligeholde et produkt og et samarbejde, der har været på markedet i lang tid. Minuba hjælper tusindvis af håndværkere med at gøre deres hverdag nemmere.

Men det vigtigste for mig er, hvad Minuba står for. Minuba vil ikke bare sælge et produkt, de vil sælge et samarbejde, hvilket betyder at Minuba har sat kunden i fokus. Dette mener jeg giver en langt større værdi både for kunderne men også for Minuba og dets ansatte. Minuba er heller ikke bare en virksomhed, men mere som en lille familie, hvor vi har hinanden ryg, som giver en tryg arbejdsplads, hvor man altid har følelsen af at gå på arbejde, er sjovt og spændende."


Velkommen til Simon

Simon er den anden af Minubas to nye softwareudviklere. I stillingen som udvikler vil han indgå som en fast del af udviklingsteamet på hovedkontoret i Kongens Lyngby, og vil blandt andet hjælpe de andre softwareudviklere og UX-designere med de generelle udviklingsopgaver. Derudover vil han skulle sørge for at vedligeholde og opdatere systemets funktioner og design.

Simon har netop færdiggjort sin uddannelse som datamatiker fra Zealand i Roskilde. Han har tidligere læst 4 år på nanoscience på Københavns Universitet, men besluttede sig for at skifte uddannelsesretning til datamatiker i stedet.

Minubas nye softwareudvikler

Hvad er din baggrund og hvad har du tidligere lavet?

"Jeg har en uddannelse som datamatiker fra Zealand i Roskilde, og har tidligere studeret Nanoscience på Københavns Universitet, hvor jeg var i 4 år. Jeg fandt dog ud af, at forskning ikke lige var mig, og besluttede mig derfor for at skifte uddannelsesretning til datamatiker i stedet."

Hvorfor valgte du Minuba og hvorfor er Minuba et fedt sted at være?

"Jeg stødte faktisk helt tilfældigt på Minuba, og fandt arbejdet både vigtigt og spændende! Hele min familie består stort set af håndværkere i en eller anden facon. Så at kunne bidrage til at gøre deres branche nemmere at bevæge sig rundt i, ser jeg som en rigtig god mulighed. Det er også fedt at kunne komme ind i et arbejdsmiljø, hvor man bliver godt modtaget. Desuden er det et godt sted at kunne udfolde sine evner på forskellige områder, da jeg også får en direkte oplevelse af supportarbejdet, hvilket jeg ser som en fantastisk mulighed for at gøre mig bedre til kundekommunikation."

 


Et stort velkommen til vores nye medarbejdere!

Vi er glade for at have fået jer med ombord.


Nysgerrig? Læs mere her:

Om Minuba

Job og karriere i Minuba

Kontakt os