Landsdækkende grossist for professionelle og private kunder

STARK er byggeriets foretrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til håndværkere og private, og det er afgørende for dem at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningerne er af højeste kvalitet. STARK henvender sig primært til professionelle kunder inden for byggebranchen med særligt fokus på små og mellemstore håndværksvirksomheder, men har alt fra enkeltmandsvirksomheder til store entreprenører i deres kundeportefølje.

STARK er landsdækkende i Danmark og Grønland med 67 forretninger, og beskæftiger over 2.700 medarbejdere. Forretningen 'STARK City 24-7' i Københavns Sydhavn er tilmed åben døgnet rundt både i hverdage of weekender.

Fordele ved at bruge STARK som grossist i Minuba

Minuba sørger for at alle varenumre og priser fra STARK er opdaterede i systemet, så du nemt kan registrere dine materialer på alle dine sager. Derudover får du automatisk dine indkøbsfakturaer fra grossisten ind på din sag i Minuba, så du husker altid at få det hele med og undgår at forære materialer væk til dine kunder.

Hvis du har en rabataftale med grossisten, kan du også let indlæse din rabatfil i Minuba, så du får vist de rigtige priser.

Højt, lodret STARK skilt, der står uden for

 

Smartphone inde på vinkelberegnerværktøjet i STARK appen

 

STARK Håndværker-app

Med STARKs Håndværker-app kan du få en masse fordele, der gør din arbejdsdag nemmere og mere effektiv. Med appen kan du let bestille vare direkte fra STARKs webshop, finde deres nærmeste forretning, se datablade for de enkelte vare og meget mere. Appen har tilmed et smart værktøj til at beregne arealer of vinkler med formelsamling.

Du kan læse mere om STARK Håndværker-app her.


 

Levering, hvor og hvornår du vil

Byggeriet går aldrig i stå, når du handler i STARK! Med de mange leveringsmuligheder som grossisten tilbyder kan du fleksibelt vælge hvornår og hvor du vil have dine varer leveret, så du aldrig løber tør for de materialer du skal bruge. Med ekspresslevering kan du tilmed få leveret dine vare inden for en time i hele landet.

Du kan læse mere om STARKs leveringsmuligeder  her.

STARK lastbil som en medarbejder er ved at bare en vare ud fra

 

To håndværkere med sikkerhedshjelme på foran en computer

Få din faktura fra STARK direkte på sagen

Undgå store papirbunker af indkøbsfakturaer fra din grossist med elektronisk fakturering via EDI. Med Minuba får du automatisk knyttet fakturaen fra din grossist til din sag, så du slipper for selv at taste materialerne ind.

Minuba samler dermed både materialerne fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejdere har registreret, på den samme arbejdsseddel. Dette bliver gjort med det samme, så du hurtigere kan få sendt din egen faktura af døren!


Tilføj nemt STARK som grossist i Minuba

Se videoen om, hvor let det er at tilføje STARK som grossist i Minuba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.