Gå-hjem-mødet: Fra virksomhed til forretning var en succes! - Minuba

Gå-hjem-mødet: Fra virksomhed til forretning var en succes!

Fra virksomhed til forretning med digitale værktøjer

Samarbejdspartnerne gav hver deres bud på gode digitale løsninger

Mandag den 27/11 i Aarhus hos Beierholm og onsdag den 29/11 i København hos e-conomic afholdte vi gå-hjem-mødet: Fra virksomhed til forretning! Begge møder var spækket med både deltagere og inspiration til digitalisering af håndværks- og servicevirksomheder. 

Der var også rig mulighed for at netværke med de seks samarbejdspartnere, de andre deltagere og dele gode råd og erfaringer. 

Mødets hovedformål var bl.a. at give deltagerne inspiration til digitale værktøjer. Endvidere fokuserede partnerne hver især på at fortælle, hvordan man ved hjælp fra den rette digitale løsning:

  • Får den nødvendige indsigt for at drive ens forretning optimalt.
  • Forbliver konkurrencedygtig med hjælp fra konkurrencedygtigt digitalt værktøj.
  • Høster gevinsterne i forretningen.

Digitalisering som den røde tråd

Til gå-hjem-mødet kom de seks samarbejdspartnere med spændende input og inspiration til, hvordan håndværks- og servicevirksomheder kommer godt i gang med digitaliseringen.

Hver partner fortalte om digitaliseringens relevans og inspirerede til, hvordan man med det rette digitale værktøj, optimerer manuelle arbejdsgange og får et bedre overblik over ens forretning.

Få præsentationen fra gå-hjem-mødet

Her kan du få præsentationen fra gå-hjem-mødet og gense de inspirerende slides fra e-conomic, ProLøn, Ecofleet, Sigma Estimates, Beierholm, Minuba og konferencier Finn Bøye Nielsen.

Download præsentation

Klik for større billede

Mange tak til alle deltagere for to gode gå-hjem-møder!

Aarhuis gå-hjem-møde digital inspiration

Disse artikler kunne også være relevante for dig: