Fakturaprogram | Elektronisk fakturering skabt til håndværkere

Fakturaprogram der giver dig hurtigere fakturering og bedre likviditet

Minuba fakturaprogram – Hurtigere fakturering giver bedre likviditet

Hurtigere fakturering med Minuba

Vil du også have hurtigere fakturering med Minuba? Når du bruger Minuba som fakturaprogram, bliver faktureringen enkel. Takket være nem og hurtig fakturering, sparer du kreditdage og din likviditet øges. Pengene kommer hurtigere i kassen, og du kan fokusere på forretningen.

Fakturaen skrives, mens arbejdet udføres, og du kan derfor sende din faktura så snart arbejdet er afsluttet. Når den godkendes, bliver den sent via e-mail direkte til kunden og bogføring med et klik – nemmere bliver det ikke!

Få hurtig fakturering med Minuba

Med Minuba som fakturaprogram får du det hele med på fakturaen

Vi sørger for, at du ikke behøver holde styr alle detaljer, når du skal fakturere dit arbejde. Med Minuba kan du nemlig være sikker på, at de rigtige priser og kalkulationer kommer på fakturaen.

Intet går tabt, når du fakturer med Minuba, da vi husker det hele for dig. Du kan altid være sikker på, at hele arbejdssedlen kommer med, når du skal fakturere.

Mersalg er godt – hvis du husker at fakturere det!

Har du fokus på dit mersalg, eller glemmer du at fakturere for ekstra arbejde? Der ligger meget værdi i eventuelt udført ekstra arbejde og materiale, men mange gange bliver det glemt, og kommer ikke med på fakturaen.

Med Minuba får du det hele med på fakturaen og dine penge går ikke tabt.  Dine medarbejdere kan registrere ekstra arbejde med få klik, og du kan vælge at fakturere det på en separat faktura.

Hurtig fakturering med Billy og Minuba
E-conomic og Minuba gør det nemt for dig
Hurtigere fakturering med Minuba

Smart integration til dit regnskabsprogram, giver hurtigere fakturering

Vi vil give dig det bedste værktøj til ordrestyring, og kan derfor sikre automatisk synkronisering mellem Minuba og dit fortrukne bogføringsprogram. Hvis din virksomhed har behov for en særlig integration, som ikke er på listen, kan du kontakte os, og vi kan se på, om vi kan hjælpe dig.

Kommune eller offentlig organisation som kunde? 

Den klarer Minuba. Du laver din EAN faktura lige så nemt, som du laver dine almindelige fakturaer. Det kan være, at du skal levere varer eller ydelser til en kommune eller en region, som er oprettet i NemHandelsregisteret. Så er det nemlig et krav at du sender en EAN faktura.

Hurtigere fakturering med Minuba - Fakturér direkte fra appen

Du kan fakturere via din app. Når arbejdssedlen er på plads, oprettes fakturaen nemt, mens du er på farten. Dermed sparer du tid, og får dine penge hurtigere i hus. Når du opretter din slutfaktura, kan du tilpasse fakturalinjerne og markere dine fakturaer som betalte direkte fra app'en.

Læs mere her

Minuba appen hjælper dig på farten
Få en nemmere hverdag med Minuba

Fem gode grunde til fakturering med Minuba

  • Nem og hurtig fakturering giver dig bedre likviditet.
  • Minuba sørger for at fakturere hele arbejdet for dig.
  • Send EAN fakturaer til offentlige institutioner.
  • Opret en rykker, kreditnota eller tilføj dokumentation med få klik.
  • Fakturer ekstra arbejde separat på en ordre.
  • Send din online faktura mens du er i marken via din app.

Sådan fakturerer du i Minuba

Læs guiden eller se videoen, om hvordan du opretter en faktura med få klik!