Fem gode råd til din årsafslutning - Minuba

Fem gode råd til din årsafslutning

Få styr på sagerne med disse fem gode råd til din årsafslutning, mester!

December kan være en travl måned for mester, som skal have styr på alt fra medarbejdere, kunder, opgaver og økonomi. For at hjælpe dig godt på vej med årsafslutningen, har vi i samarbejde med Frank Barrit, senior partner hos BDO samlet fem gode råd til dig og din bogholder. Læs dem her, og bliv klogere på hvad du kan gøre for at sikre en god start på det nye år.

Fem gode råd til din årsafslutning

  1. Fakturer i god tid, så alle fakturer er betalt inden statusdag - dette har stor indvirkning på din forretnings nøgletal.
  2. Husk at tjekke at alle fakturer er udlignet/betalt så du ikke ligger inde med fakturaer som af en eller anden årsag ikke er blevet sendt til kunden.
  3. Godkend medarbejdernes arbejdstimer, så lønnen bliver udbetalt korrekt - og husk alle feriedage! Læs mere her.
  4. Få overblik over alt 'Uafsluttet arbejde'. Har du større sager som strækker sig ind i det nye år? Så kan du lave et udtræk over uafsluttede sager i din Perioderapport, og få bedre overblik over økonomien. Læs mere her.
  5. Tjek faktureret beløb i en given periode. Hvis din Minuba er koblet til dit økonomisystem, og du har overført alle fakturaer korrekt i år, burde samlet faktureret beløb i din Minuba være samme som i dit økonomisystem. Læs mere her.
Frank Barrit, BDO

Frank Barrit, senior partner BDO

Minuba ledelsesoverblik

Find alle dine nøgletal under 'Ledelsesoverblik'

I Minuba registrerer du alle dine omkostninger på din arbejdsseddel (penge ud), og får dem overført til din faktura, hvor de bliver til indtægter (penge ind). Sådan sikrer du dig, at dine rapporter viser de rigtige tal i forholdet mellem dine omkostninger og indtægter.

Har du købt for mere end hvad du har solgt for i år? Hvordan ser dit materialeforbrug egentlig ud, eller er der en ordretype som ikke generere særligt stor indtægt? Svaret på disse spørgsmål, og meget mere, finder du under 'Ledelsesoverblik' og 'Perioderapport' i Minuba. Læs mere om 'Perioderapport' her.