Det siger i om beta-versionen for fakturering via app - Minuba

Det siger i om beta-versionen for fakturering via app

Fakturering via app Minuba

Den 12. juli 2018 lancererede vi beta-versionen for fakturering via app. Læs hele artiklen her. I første omgang opfordrede vi jer til at kontakte os, hvis jeres virksomhed var interesseret i at afprøve fakturering via app. Interessen for funktionen var så stor, at vi blev nødt til at trække lod mellem de tilmeldte.

Nu har en gruppe kunder afprøvet funktionen, og vi har modtaget flere gode, brugbare inputs, som vi tager med i videreudviklingen af fakturering via app. Her er nogle af det inputs vi har fået:

Virker fint til de små, enkelte sager

På nuværende tidspunkt fungerer fakturering via app fint til småopgaver, som ikke kræver yderlig redigering af fakturakladden. Hvis man har hurtige, små sager, som bare skal faktureres, kan man med fordel anvende fakturering via app og dermed få sendt fakturaen afsted til kunden med det samme.

Fakturakladden bør kunne redigeres

Flere gav udtryk for, at det skulle være muligt at redigere fakturakladden. Hvis man har større sager eller blot en lang materialeregistrering, som skal tilrettes, er det nødvendigt at kunne redigere fakturalinjer, inden den sendes afsted til kunden. Der bør ligeledes være muligt at rette rabat og se avance på fakturakladden.

Se fakturakladden inden den afsendes

Ved at se fakturaen inden den afsendes til kunden ville i højere grad sikre, at fakturaen er klar til at blive sendt afsted fejlfri til kunden.

Videoen nedenfor præsentere, hvordan beta-versionen for fakturering via app fungerer.

Fakturér online mens du er i marken og få pengene hurtigere hjem

Når du har færdiggjort dit arbejde hos kunden og fået arbejdssedlen på plads, kan du sende fakturaen direkte fra din Minuba app. Nemmere bliver det ikke!

Læs mere her og lær, hvordan man fakturerer fra Minuba app'en.

 

 

 

Fakturering via Minuba App

Fordele ved at fakturere via app’en

Send fakturaen i det sekund dit arbejde er fuldført

Venter du med at få sendt fakturaen afsted, til når du sidder hjemme på kontoret? Hvorfor ikke sende den til kunden med det samme? Så får kunden en hurtigere afslutning på arbejdet og du får pengene hurtigere i hus.

Husk arbejdet ned til mindste detalje

Er det svært at huske alle detaljer, når du skal til at fakturere? Hvis du fakturerer, mens du er i marken, er arbejdets detaljer bedre i hukommelsen, så du undgår fx at glemme materialer eller timer.

Hurtigere fakturering giver bedre likviditet

Med nem og hurtig fakturering via app, sparer du kreditdage og din likviditet øges. Pengene kommer hurtigere i kassen, og du kan fokusere på forretningen.

Spar dyrebar tid

Fakturaen dannes, mens arbejdet udføres, og du kan sende din faktura via app’en, så snart arbejdet er afsluttet. Fakturaen sendes direkte via e-mail til kunden og bogføring med et klik – nemmere bliver det ikke!