Vil du være backend-udvikler i Minuba? Læs mere om stillingen og søg nu

Backend-udvikler i Minuba

Forretingsorienteret studentermedhjælper

Vil du være med til at digitalisere en hel branche?

Vi har travlt hos Minuba, og vi søger derfor en dygtig backend-udvikler til vores hovedkontor i Kongens Lyngby,  så vi kan blive ved med at skalere virksomheden - og tilbyde markedets bedste produkt.

Dine arbejdsopgaver

Som backend-udvikler hos Minuba får du mulighed for at sætte retningen og facilitere samarbejde og kommunikation i teamet samt til resten af organisationen og du vil være med til at optimere, hvordan vores arbejdsprocesser og drift fungerer.

Du vil blive en fast del af vores udviklingsafdeling, som normalt arbejder i sprints af op til fire ugers varighed, med en brugercentreret og iterativ tilgang til vores løsninger. Derudover vil du indgå i vores analyse-, kravs- og designproces samt være med til at udvikle og teste de nye features i systemet. Du vil også være med til vores releases og arbejde med continuous delivery. Sammen med vores supportteam, er du med til at afstemme kode med virkeligheden og følge op på, om vores løsninger afdækker kundernes reelle behov.

Kort og godt - Du vil få indflydelse på måden håndværksbranchen fremover vil bruge IT-løsninger i dagligdagen.

Det kan du:

  • Du har fokus på kvalitet, er ambitiøs og går op i det du laver – så du kan vokse som en naturlig del af os.
  • Du er komfortabel med at indgå i et team med flere udviklere – så vi sammen kan skabe det bedste produkt.
  • Du tager ansvar for at kommunikere med dit team og på tværs med de andre teams – på den måde opnår vi de bedste resultater.
  • Du er motiveret for at lære og selv researche teknologier og dele din viden med kollegaer – så vi bliver ved med at være i front.
  • Du er klar på at være med til at forbedre vores processer – for at gøre vores service endnu bedre.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til flere af de teknologier, som vi benytter os såsom: SQL, JAVA, TypeScript, Jenkins, Docker, Ubuntu m.v.

Som den rette person vil du vokse sammen med Minuba, og du vil få et stort ansvar og ejerskab over egen tid og arbejdsprocesser.

 

Vil du være en del af Minuba?

Som en del af Minuba er du sikret minimum én sommerfest og én julefrokost om året. Vi arbejder hårdt og har det mindst lige så sjovt. Vi lover dig en høj læringskurve, spændende udfordringer og et hyggeligt arbejdsmiljø. Lyder det som et job for dig? Så send os din ansøgning og CV til job@minuba.dk.

Da vi løbende afholder samtaler, håber vi, at du vil sende din ansøgning så hurtigt som muligt.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt Luis Knudsen på tlf.: 7070 2037.


Kort om os

Minuba er Europas førende app til online ordrestyring og fakturering til service- og håndværksvirksomheder, med datterselskaber i flere lande. Vi arbejder hver dag på at gøre en forskel i håndværks- og servicebranchen. Vi hjælper kunderne med at digitalisere deres forretning og gå fra papir og blyant til online ordrestyring. Kort fortalt er vi ved at ændre måden 7% af klodens arbejdsstyrke arbejder på.

I det daglige arbejder vi tæt sammen, der er kort vej fra beslutninger til handlinger, og vi får tingene gjort!


Dette kunne også have din interesse:

Minuba søger backend-udvikler

Om Minuba

Job hos Minuba